Gran Canaria

Gran Canaria, på De Kanariske Øer, er et spot meget rig på historie så godt, som det giver meget smukke naturlige sceneries, fuld af grønne områder, strande, og den vilde natur. Dette stedet er ikke kun attraktivt på grund af sin paradisiacal spots og landskaber, men også til dets historie og de begivenheder, den har været igennem som år forbi. Denne måde at besøge dette sted kan være en fantastisk måde at nyde naturen og slappe af, samt til at opfylde nogle af de mest antikke og historiske steder i Spanien.

Anfi stranden på Gran Canaria - De Kanariske Øer i Spanien
Anfi stranden

Gran Canarias oprindelse

Oprindelsen af Gran Canaria er ikke helt klar. Nogle mennesker tror, at Gran Canaria, sammen med hele den gruppe af De Kanariske Øer er nogle af de tabte øer fra Atlantis, mens der også er andre videnskabelige forklaringer til deres oprindelse, selv om mange af de lokale folk taler om dem som det sted, hvor lykken .

Historien om Gran Canaria kan spores tilbage til så langt tilbage som i år 500 f.Kr.. I løbet af denne époque, den Guanchesare menes at have beboet i denne ø, som er den første indfødte i regionen. Flere elementære redskaber og våben fra at époque er fundet, giver interessante oplysninger om den måde, de boede.

Under XIV århundrede europæiske styrker invaderede Gran Canaria sammen med de øvrige Kanariske Øer, og er begyndt at forsøge at erobre den fra dens indfødte. Mod år 1485 Kongeriget Castilien, gennem Pedro de Vera, afsluttet erobring og Gran Canaria blev styret af dem.

Opdeling af øen

I løbet af året 1927, øgruppen var opdelt i to hovedgrupper, nemlig de østlige Øer af Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura, og den vestlige del af øerne Tenerife, Gomera, Hierro og La Palma. Også i denne époque, Gran Canaria er blevet almindeligt anerkendt som en stor turisme stedet som ville tiltrække besøgende til hele øhav i en konstant basis.

Turismen er vigtig

I dag er den vigtigste indtægtskilde på Gran Canaria er baseret på turisme, og derfor denne aktivitet er afgørende for det. Denne ø, sammen med mange andre fantastiske steder i Kanariske Øer, er en af de mest berømte turistmål i verden og uden tvivl en af de smukkeste dem så godt.

Kort over Gran Canaria i Spanien