Fuerteventura

Øen Fuerteventura har den største kyststrækninger i hele gruppen af De Kanariske Øer. Denne måde, denne ø er en af de vigtigste valg blandt de turister, hvis hovedinteresse er at bruge tid på stranden og nyde smukke havrelaterede landskaber, da Fuerteventura har en masse af sådanne attraktioner at byde på.

Smuk sandstrand på Fuerteventura
Fuerteventura

De smukke strande

Fuerteventura tilbyder ikke kun en vigtig værdi af forskellige strande, men nogle af de smukkeste i øhavet såvel. Turister, der besøger Fuerteventura kunne nyde godt af nogle af de mest fantastiske strande i regionen såvel som slappe af under iagttagelse nogle fantastiske landskaber, fyldt med farve og karakter.

Hovedområdet besøgende bør tilgang med henblik på at finde nogle helt utroligt strande er i retning af den nordlige og den sydlige side af øen. Den nordlige og sydlige områder i Fuerteventura har så fantastiske strande, der ofte sammenlignes med de bedste i verden. Denne måde, turister bør altid sørge for at opfylde sådanne områder på øen og nyde dette store pletter skabt af naturen.

Playa Blanca - De Kanariske Øer i Spanien
Playa Blanca

Playa Blanca

Et af de mest berømte strande i Fuerteventura er Playa Blanca. Playa Blanca er placeret over for Puerto del Rosario eller Rosario Harbor og tilbyder en fantastisk kombination af naturlig skønhed og faciliteter. Turister, som tilgang denne strand kunne nyde forbløffende klart vand og bløde sand langs med at få adgang til Parador, et sted hvor de kunne drikke eller spise noget.

Lystfiskeri på Fuerteventura

Et andet interessant attraktion Fuerteventura tilbud er chancen for at fiske i ideal spot. Der er nogle områder på øen, som giver perfekt vand og miljømæssige betingelser for fiskeri. Denne måde, de turister, som nyder denne aktivitet og har lyst til at praktisere den, mens afslappende på dette smukke sted let kunne gøre det.

Fuerteventura tæller også med fordel af at have sin egen lufthavn, som modtager ikke kun små eller private fly, men nogle internationale flyvninger såvel. Denne lufthavn har en landingsbane på omkring 2400 meter, der modtager fly fra flere kilder i en konstant basis. Denne måde at nå frem til øen kan være meget let, og det tilbyder en række måder at få adgang til det.

Kort over Fuerteventura i Spanien