Afslapning i La Palma

La Palma, på De Kanariske Øer øhav, er et paradisiacal øen, hvor glemmer om hver dag problemer og stress er næsten obligatorisk. På grund af sin store skønhed og fantastiske naturlige miljø, dette sted indbyder til at slappe af og nyde al den tid, der tilbyder flere forskellige spots og en række forskellige aktiviteter på en sådan måde, at turister kan altid have det sjovt og nyde.

Santa Cruz på La Palma
La Palma

Vulkanen i La Palma

Et af de mest interessante egenskaber og vigtigste attraktioner i La Palma er dets lava formationer. La Palma’s vulkan har haft syv største udbrud, der har formet øerne udseende og struktur. Det sidste udbrud var i år 1971, produceret af Teneguia udluftningsanordning.

Vulkanudbrud på La Palma
Vulkanudbrud på La Palma

La Palma indeholder flere lag af lava i forskellige vinkler. Den lavere lava lag fundet på øen er sammensat af det, der kaldes pude lavas. Disse pude lavas have en tykkelse, som kan ligge mellem 10 meter og 350 meter, og til tider vise nogle basaltic diger også.

Fantastiske strande

La Palma er blandt de mindre øer på De Kanariske Øer. Denne ø er placeret over for den vestlige del af gruppen, og på trods af sin lava formationer, giver store udvidelser af grønne områder samt flere fantastiske strande og smukke naturlige landskaber.

Puerto de Tazacorte på La Palma i Spanien
Puerto de Tazacorte

Mens besøger La Palma, turister kunne opfylde en række forskellige områder og landskaber. La Palma byder på bjerge, vulkaner, skove, strande, charmerende landsbyer og lava formationer blandt en række andre vinkler. Hver af disse attraktioner er meget interessant og smuk, og på grund af de mange forskellige landskaber og miljøer, de tilbyder, turister kan altid finde noget at gøre, uanset hvad deres præferencer.

La Palma er også ideelt for de turister, der ønsker at undgå skarer skyldes, at det er mindre besøgt end andre øer i øgruppen. Meste af tiden, er dette stedet er meget roligt og roligt, så godt, som det tilbyder flere hoteller og faciliteter, som ville sikre besøgende for at blive behageligt og har en dejlig tid. Det er også vigtigt at bemærke, at vejret er dejligt det meste af året, uden at tilbyde nogen ekstreme temperaturer på ethvert tidspunkt.

Kort over La Palma i Spanien