El Hierro – En vulkansk ø

El Hierro er kendt som den yngste og mindste ø i De Kanariske Øer øhav. Men ud over denne beskrivelse, El Hierro er en af de mest interessante og smukke pletter i gruppen også, at tilbyde en enestående skovrejsning og nogle af de mest fantastiske grønne områder turister kunne finde i området.

El Hierro på De Kanariske Øer - Spanien
El Hierro

Kendt som den skjulte ø

El Hierro er ofte kendt som den skjulte ø. Denne ø er beliggende mod syd vestlige område for De Kanariske Øer øhav og på grund af denne beliggenhed og dens beskedne størrelse synes at være næsten skjult. Denne ø er en udvidelse på omkring 288 kvadratmeter og en højde på omkring 1501 meter, og er fuld af træer, planter, planter og naturområder på en sådan måde, der indeholder en stor mængde af smukke og vilde vinkler i forhold til dens lille størrelse .

Øen El Hierro tilbyder en bred vifte af forskellige landskaber og aktiviteter fra, som turister kan vælge. Denne ø er imponerende klipper, fantastiske skove, unikke lava formationer, og interessant havet kyster blandt andre. Denne måde, hver besøgende vil altid have en chance for at have det sjovt ved at vælge en aktivitet, der passer til hans behov og præferencer.

El Hierros gastronomi

Et andet interessant kendetegn tilbydes af El Hierro er dens typiske retter. Gastronomi er en af øens vigtigste attraktioner, da t tilbyder nogle unikke måltider sammen med nogle af de bedste retter af regionen. Blandt disse retter, turister kunne nyde en traditionel chorizo pølse, en unik parabol tilberedt med frisk fisk, gedemælk, og fremragende regional hvidvin blandt mange andre.

Spansk chorizo pølse
Chorizo pølse

Fantastisk klima

Vejret i El Hierro Island er dejligt året rundt. I løbet af sommeren, samt det meste af foråret og efteråret, øen tilbyder temperaturer på omkring 23 º C, mens vinteren tid temperaturer kan ligge mellem 18 º C og 20 º C. Denne måde, denne ø, såvel som resten af øerne i øgruppen, næppe går gennem ekstreme temperaturer, og turister kan finde en lignende vejr på alle tider af året kan de valgte for deres besøg, er dette blandt de mest tiltrækkende kendetegn for området.

Kort over El Hierro i Spanien