La Gomera

La Gomera, der hører til De Kanariske Øer, er en meget underlig og interessant stedet. Denne ø har en central massivet i en højde på omkring 1490 meter som let kan ses fra afstand og er uden tvivl en unik ejendommelighed. Denne massivet viser et dramatisk fald, der slår det at være en meget imponerende sted så godt, som det giver et fantastisk syn.

La Gomera - De Kanariske Øer i Spanien
La Gomera

Kultur og traditioner

Ud over den geografiske og geologiske forhold, La Gomera tilbyder også en række andre interessante og attraktive særpræg. En af disse særlige forhold er den måde, det har fastholdt sine traditioner og kulturelle særpræg gennem det kort tid. Denne måde, turister, der besøger denne ø kunne mødes nogle antikke traditioner og skikke på samme måde, folk kunne have observeret dem for længe siden.

Landsbyen Hermigua

Der er flere interessante vinkler og steder turister bør sørge for at besøge og samtidig være i La Gomera. Den Hermigua er en landsby i små charmerende huse, der tilsammen giver et meget interessant landskab. Ud over dette er det også interessant at bemærke, at Hermigua viser en af de vigtigste bananplantager områder i La Gomera.

Hermigua på La Gomera - De Kanariske Øer i Spanien
Hermigua

Oplev Vallehermoso

Vallehermoso er en anden stedet turister bør forsøge at besøge i La Gomera. Vallehermoso viser en meget smuk miljøet fuld af naturlige elementer såsom frugt træer, palmer og eksotiske planter, som giver området et meget farverige udseende samt slå det til at være meget aromatiske og fornøjelig gennem alle sanser. Et andet sted at besøge på øen er det Cedar skov, som ikke kun er blandt de mest interessante steder i La Gomera, men en af de mest attraktive skove i hele øhavet såvel.

Vallehermoso på La Gomera - De Kanariske Øer i Spanien
Vallehermoso

Valle Gran Rey

Valle Gran Rey er en anden af de mest interessante steder Gomera tilbud. Valle Gran Rey viser en række træer og naturlige elementer, som sammen igen, at det er et meget smukt sted. Ud over dette, de turister, som nyder havrelaterede aktiviteter og landskaber bør besøge Playa Santiago. Playa Santiago eller Santiago Strand er en meget smuk sø-område, hvor besøgende kan ikke blot nyde miljøet, men også fisk.

Kort over La Gomera i Spanien