Tenerife og naturen

Tenerife, i den spanske region De Kanariske Øer, er et meget attraktivt sted fuld af natur relaterede seværdigheder og aktiviteter for at nyde. Dette sted er ideelt for de turister, der ønsker at tilbringe en dejlig tid, omgivet af grønne arealer, smukke havrelaterede spots, og en lang række fantastiske naturlige landskaber og elementer.

Tenerife på De Kanariske Øer - Spanien
Tenerife

Aktiviteter på Tenerife

Der er en meget bred vifte af ting at gøre på Tenerife, og det er næsten umuligt at have en chance for at blive kede samtidig besøger det. De, der ønsker at bruge energi og praksis sport ville være i stand til at vælge blandt en stor vifte af dem, såvel som dem, der snarere afslappende ville være i stand til nemt at gøre det så godt.

En af de første ting turister bør gøre, mens det er på Tenerife er der opfylder de højeste vulkan højdepunkt i Spanien, Mount Teide. Turister kan sagtens nå Mount Teide af en tovbane, der forbinder den nederste del af øen med dette stedet placeret på over 12.000 fod, og som i dag er blevet forvandlet til en nationalpark.

Mount Teide på Tenerife - De Kanariske Øer i Spanien
Mount Teide

Pine Forest

Et andet interessant stedet turister kan mødes på Tenerife er Pine Forest. Pines er blandt de mest karakteristiske naturlige elementer af øen, og samtidig være i dette spot besøgende kunne mødes en berømt stor fyr, som er omkring 70 meter i højden og har en tykkelse på 12 meter.

Tenerife i Spanien

Oplev delfiner og hvaler

En af de største attraktioner Tenerife tilbud og en af hovedårsagerne til den modtager en konstant mængde af besøgende sin marine verden. Tenerife’s farvande er hjemsted for omkring 26 arter af delfiner og hvaler, gøre det til et meget unikt sted måtte finde gentaget på andre områder i verden.

Eksotiske fugle

Turister, der nyder at se på fugle og ønsker at opfylde eksotiske fugle kunne også have en god tid og samtidig være på Tenerife. Tenerife tilbyder en meget bred vifte af fugle, mange af dem der vandrer fra Afrika hvert år i vintertid. Denne måde, er dette stedet, er meget smukt på alle disse turister, der nyder naturen og ønsker at opfylde unikke arter fra under vand verden såvel som i luften.

Kort over Tenerife i Spanien