Seværdigheder på Lanzarote

Der er en stor mængde af forskellige ting at gøre, og steder at mødes på øen Lanzarote. Lanzarote er beliggende i den østlige del af De Kanariske Øer, og viser en størrelse på omkring 13 miles i bredden og 40 miles i længden. En af de mest tiltalende egenskaber Lanzarote er dens klima. Lanzarote tilbyder varme temperaturer og sparsomme regn året rundt, gøre det til et fantastisk sted for dem, der ønsker at tilbringe tid på stranden og nyd så mange udendørs aktiviteter som muligt.

Nationalpark på Lanzarote - Spanien
Nationalpark på Lanzarote

Limantaya National Park

Den Limantaya National Park er et af de første stedet turister bør besøge mens det er på øen. Denne park blev skabt over et område med lava området for mere end 20 kvadrat miles. Denne lava området blev skabt omkring år 1730, når flere vulkanudbrud omfattede område med lava.

Cesar Manrique

House of Cesar Manrique er et andet interessant sted turister kan besøge på Lanzarote. Dette hus er interessant ud fra flere synsvinkler, såsom fra en arkitektonisk perspektiv eller en historisk og en kunst relaterede en. I nærheden af dette sted, inden den centrale region Lanzarote, der er øens byen Arrecife, hvor turister kan finde hoteller, butikker, restauranter og andre faciliteter.

Arrecife marina - Lanzarote i Spanien
Arrecife marina

Det nordlige Lanzarote

Det nordlige område af Lanzarote har flere attraktive steder at besøge. Et af disse steder er den Jameos del Agua, der tilbyder en dannelse af lava underjordiske tunneller oprettet efter et vulkanudbrud. Et andet sted at besøge nær Jameos del Agua er Mirador del Río. Det Mirador del Río tillader besøgende at nyde en fantastisk udsigt og utrolige landskaber, da den er bygget over et strategisk klint område.

Jameos del Agua - Lanzarote i Spanien
Jameos del Agua

Oplev La Cueva de los Verdes

Et andet godt sted turister kan besøge på dette område af øen er La Cueva de los Verdes eller Cave af De Grønne. La Cueva de los Verdes er et system af lava grotter og tunneler, som er meget interessant at mødes. Besøgende kan gå igennem dem og observere nogle unikke spots og fantastiske lava formationer. Nærheden af dette sted, Jardin de Cactus er et andet interessant sted at mødes, som indeholder en bred vifte af arter og former for kaktus som dem, der nyder naturen og planter ville sikkert gerne overholde.

La Cueva de los Verdes - Lanzarote i Spanien
La Cueva de los Verdes

Kort over Lanzarote i Spanien