De spanske strande

Spanien har store udvidelser af kyst strækninger langs Middelhavet og Atlanterhavet. Disse kyst linjer tilbyder et stort udvalg af forskellige vinkler og smukke strande, nogle af dem har besøgt året rundt af folk fra mange forskellige vinkler i verden.

Strand i Torremolinos - Costa del Sol i Spanien
Strand i Torremolinos

Costa del Sol

En af de mest besøgte kystområdet områder i Spanien, er Costa del Sol, hvilket betyder, solen kyst. Costa del Sol indeholder en gruppe af fantastiske strande, som går fra den sydlige område af Spanien til Gibraltar. Dette område rummer strande med blødt sand og varmt vand og er gunstige vejr året rundt. Blandt de mest berømte turisme vinkler i Costa del Sol er der Torremolinos, Nerja, og Marbella.

Strand i Nerja - Costa del Sol i Spanien
Strand i Nerja

Costa de la Luz

En anden stor kyst linje område af Spanien, er Costa de la Luz, jf. kyst lys. Costa de la Luz er et område beliggende i retning af den sydvestlige region Andalusien, om Atlanterhavet kyst, og som tilbyder nogle af de bluest farvande af landet. Ud over at nyde de store strande, besøgende, som tilgang dette område kan også besøge nogle fantastiske byer, fuld af underholdning og interessante vinkler at mødes.

Costa Brava

Costa Brava er en kystlinje område der tilbyder stenede strande med et vildere udseende end andre Spanien sommeren spots. Dette område er ideelt for de besøgende, der ønsker at mødes mere eventyrlige steder, som er mindre konventionelle og mindre overfyldt end andre. Costa Brava strande tilbyder ikke den typiske landskaber fuld af sand og rolige omgivelser, men det gør tilbyde flere stenede områder med wilder farvande.

Calella de Palafrugell - Costa Brava i Spanien
Calella de Palafrugell på Costa Brava

Costa Blanca

På vej mod den spanske by Valencia, der er en anden stor kyst linje kaldet Costa Blanca. Costa Blanca er en af de mest berømte turisme spots blandt turister fra hele verden og især blandt europæere. Dette område rummer en unik type af grønne blålig farvande kombineret med smukke og bløde sand omgivet af et meget behageligt miljø, og de fleste af de gange, en fantastisk vejr så godt.

Benidrom på Costa Blanca - Spanien
Benidrom på Costa Blanca

De Baleariske Øer

De Baleariske Øer er en anden stedet indeholder nogle af de mest attraktive strande i Spanien. Dette område er beliggende nær kysten i Catalonien, og består af en øgruppe, der tilbyder mange forskellige strande og en stor vifte af aktiviteter og underholdning. Dette område sikrer de, der elsker stranden og strand aktiviteter tilbringer en stor tid.