Marbella

Klemt mellem Malaga og Gibraltar under Sierra Blanca er Marbella, en af de største og vigtigste beach resorts på Costa del Sol. Det er et fremragende sted for vandsport og golf. Det er en foretrukne destination og hjem for de rige og berømte, og er blevet sammenlignet med St. Tropez. Selv om landskabspleje her er næsten lige så perfekt som en kongelig park, vil du også finde en meget enkel og gamle side til Marbella. I den gamle del af byen, vil du finde de Orange Square, med det 16. århundrede rådhuset og turistkontoret.

Marbella i Spanien
Marbella

Gamle bygningsværker og kunstgallerier

I Orange Square, kan du finde gamle bygninger, kunstgallerier og små butikker, barer og restauranter. Farverne er levende i det meste af året, tropiske planter og hjemmehørende træer mod hvide bygninger og en mørk blå himmel.

Plaza de los Naranjos i Marbella
Plaza de los Naranjos

Fra pladsen er en labyrint af alleyways foret med boliger og butikker dekoreret med blomster. Du finder restauranter af alle typer her, fra barer til fine restauranter, fra de mest autentiske spanske skaldyr til en amerikansk hamburger.

Marbellas historie

Arkæologiske udgravninger har fundet sted i hele bjerge, afdækning af menneskelige beboelse fra Paleolithic og Neolithic epoker samt rester af Fønikisk og Carthaginian bosættelser nær Rio Real. Når muslimer erobret det område, de byggede en borg i byen, og lukkede alt i vægge. I 1485 har den spanske erobret byen.

Slottet i Marbella

I det historiske centrum af byen, Marbella Slot er et af de få konserveret fra det muslimske år i Spanien. Den befæstede by Marbella dækket et areal på 90.000 kvadratmeter, og du kan stadig spore de strækninger i det tilbage gader og se resterne af nogle af væggene.

Slot i Marbella
Slot i Marbella

Bonsai-museet

Marbella har et unikt Bonsai museum med en skov af sarte miniatureprodukter træer, mange af dem et århundrede eller mere gamle. Det gælder også en af de bedste vilde oliven samlinger i verden, hvor de danner en smuk centrale display blandet med vand, Bonsai og rock skulpturer. Mens nogle af de Bonsai er japanske sorter, hvoraf mange er hjemmehørende på Marbella, ligesom pinsapo Pine .

Mange berømtheder og medlemmer af de rigeste familier i verden har valgt Marbella som et hjem eller andet hjem på grund af sin fremragende beliggenhed og smukke strande.

La Alameda park

På La Alameda park, kan du leje en hest og transport, eller tage en spadseretur langs med Avenida del Mar promenaden er foret med fremragende restauranter og barer og fri for touristy staffage.

La Alameda park i Marbella - Spanien
La Alameda park

Puerto Banus

I Puerto Banus, lige vest for byen, vil du finde yachter påfyldning havnen (herunder nogle, du kan leje eller betale passage på). Shop, eller i det mindste drømme, på nogle af de mest eksklusive butikker i verden. Eller ved at besøge casino, det marine observationsorgan, de store film (med film på originalsproget), eller de mange alfresco barer, piano barer og diskoteker, der er åbne indtil daggry.

Puerto Banus i Spanien
Puerto Banus

Marbellas strande

Med miles af strande, Marbella er en søn-worshiper’s drøm. Playa de la Bajadilla og Playa de Fontanilla er placeret centralt og er meget attraktive strande, hvis en smule overfyldt. Du kan også finde unikke strande gerne Guadalmina med romerske bade placeret i nærheden samt alle de regelmæssige stranden bekvemmeligheder. Linda Vista Beach har også et arkæologisk site: de paleochristian Basilica Vega del Mar

Playa de Fontanilla i Spanien
Playa de Fontanilla

Men du kan også finde strande, der er bare strande: San Pedro (hvilket er særligt børnevenlige), Cortijo Blanco, Nueva Andalucia, Puerto Banus, Rio Verde, og mange andre. Rio Verde har også romerske ruiner, og flere lokale strande har camping faciliteter samt hoteller placeret på dem.

Rio Verde i Spanien
Rio Verde

Du vil også finde Funny Beach, som er fyldt med trampolines, go-gokarts, minimotorbikes og andre legesyge attraktioner for familien sjov.

Kort over Marbella i Spanien