Nerja – Fra søvning fiskerby til turistmekka

På den østlige spids af Costa del Sol, den søvnig lille fiskerby Nerja er blevet omdannet til en travl turist Mekka, med seksten kilometer strand på pulver sand og Crystal Waters. Vandskiløb, dykning, og sejler er fælles fritidsaktiviteter. Sierra Almijara giver udsigt over bjergene fra Nerja, såvel som et sted for rock bjergbestigere og vandrere til at videregive nogle behagelige ferie tid.

Nerja i Spanien
Nerja

Uspoleret på trods af turisterne

På trods af den turistmæssige boom, Nerja har holdt sig forholdsvis uspoleret. Konkrete høj stiger som tenderer til at bugne i turistområder byer har aldrig dyrkes her, og den gamle fjerdedel af byen er stort set uændret. Smalle snoede gader og hvidkalkede huse form byens hjerte , hvilket førte til balcon de Europa, en promenade strakt langs toppen af en klint. En mauriske borg gang steg i denne meget forsvares stedet, men i dag turister bruge den til at overse Middelhavet coves og strande denne linje kysten.

Stranden i Nerja - Spanien
Stranden i Nerja

Seværdigheder i Nerja

Riding gennem byen på en ekvipage, kan du se i gaderne som en dronning, stop for at have middag på en af snesevis af restauranter i hele området. På din rejse, kan du se Church of El Salvador’s enestående barok og maurisk design, og Gardens af Capistrano Playa. Uden for byen, bør du helt sikkert besøge huler. De indeholder historiske skatte gerne 20.000 år gamle hulemalerier og forhistoriske fortsat. En grotte er nu en storslået koncertsal, mellemstationer forestillinger i løbet af året. En årlig International Cave Festival fejres her med store internationale musikere og andre berømtheder.

Køkken her omfatter traditionelle andalusiske pescaíto frito samt en lang række internationale mad og retter med de indfødte mulle.

Hvor man kan bo i Nerja?

Hoteller findes i Nerja, men en af de mest populære måder at blive her er at leje en lejlighed nær stranden. Hotel Carabeo, i hjertet af Nerja, har en dejlig swimmingpool og en dejlig have, mens Al Monica er på stranden, praler fremragende udsigt over havet. Den balcon de Europa er et glimrende sted, men anmode om en plads i støjende sektion, som denne del af byen kan få støjende.

Foruden grotter, udforske byen og komme til stranden, der er masser af ting at gøre i Nerja. Fra oktober til juni, Serenaders, en lokal choral gruppe spille offentligt i Centro Cultural hver mandag og fredag. De skal også give flere regelmæssige koncerter i løbet af året.

Du bør også kontrollere koncertsal forfaldsplan i huler for at se hvad der sker, mens du er i byen her.

Kort over Nerja i Spanien