Costa de la Luz – Nyd de dejlige strande ved Atlanterhavet

Costa de la Luz, jf. kyst lys, er en by beliggende i retning af det vestlige område af Andalusien, på kystområdet, og tilbyde attraktive strande langs med flere andre tiltalende egenskaber. Et af de vigtigste aktiviteter turister praksis, samtidig med at besøge denne by og dens strande er vindsurfing på grund af den måde, som nogle gange, vind tur dette område i Atlanterhavet i et ideelt sted for denne sport.

Strand i Costa de la Luz
Strand i Costa de la Luz

Kyst i Costa de la Luz er normalt opdelt i to hovedområder kaldes Costa de la Luz fra Cádiz-provinsen og Costa de la Luz fra Huelva-provinsen. Costa de la Luz fra Cádiz-provinsen er det område, der rækker fra Middelhavet til floden Guadalquivir, mens Costa de la Luz fra Huelva-provinsen går fra floden Guadalquivir til Parque Doñada område, mod grænsen til Portugal.

Et af de mest attraktive områder turisterne kan besøge i Costa de la Luz er Calle Facinas eller Facinas Road. Denne vej blev oprettet som en romersk vej, og går gennem Parque Natural de los Alcornocales, en smuk nationalpark, der tillader dem, der går gennem sin vej til at slappe af og glemme alt andet end det miljø, der omgiver dem. Ud over dette, denne vej også giver besøgende til at opfylde nogle interessante spots og romerske ruiner på deres måde.

Nationalparken Parque Natural de los Alcornocales
Nationalparken Parque Natural de los Alcornocales

De besøgende, der nyder stranden ville være i stand til at have en god tid i Costa de la Luz grund af de mange fantastiske strande, det giver. En af de smukkeste pladser tilbydes af denne kystlinje er Playa de Bolonia eller Bolonia Beach. Bolonia Beach kombinerer bløde hvide sand med klare oceaniske farvande i en enestående måde på en sådan måde, at folk kan nyde at bruge tid i vandet og svømning samt søndag badning og nyder landskabet.

Playa de Bolonia
Playa de Bolonia

Et andet interessant attraktion tilbydes ved Costa de la Luz er Jimena International Music Festival. Denne musikfestival finder sted hvert år i juli, og tiltrækker musikere og tilskuere fra flere forskellige oprindelser og præferencer, skyldes, at en række forskellige musikalske stilarter er sponsoreret af denne festival og besøgende kunne nyde nogle jazz eller klassisk musik samt nogle sten eller tryk.

Kort over Costa de la Luz i Spanien