Costa del Sol – Det spanske guld

Det milde klima og smukke strande på Costa del Sol har gjort det Spaniens mest populære turistmål, og det er derfor den mest udviklede region i den spanske kyst. Middelhavet her er perfekt til svømning, varm og straight, og du kan let finde hoteller, restauranter, og ting at gøre, uanset hvor du er. Det er opdelt i flere dele.

Strand i Nerja - Costa del Sol i Spanien
Strand i Nerja

Nerja

Den østlige del af Costa del Sol er forholdsvis højt udviklet, men ikke så udviklet som den vestlige del af Costa. Du kan se 200-meter høje klipper stående over havet, hvor Sierra Almijara opfylder Middelhavet. Nerja, den vigtigste by i denne region, er den mest sandsynlige sted for at finde et hotel, og det er omgivet af lidt turist byer. De Nerja Caves er her, og en årlig musik og dans festival finder sted inden for huler. En sti i bunden af byen fører til flere coves og strande.

Grotte i Nerja - Costa del Sol i Spanien
Grotte i Nerja

Det vestlige Costa del Sol strækker sig til Cádiz, og er meget vigtigt, at den spanske turisme. Malaga International Airport er i midten af dette område, og N340 kører igennem her, idet turisterne til alle dele af området.

Malaga International Airport

Hvad man kan foretage sig på Costa del Sol?

Den vigtigste del af Costa del Sol er kyst – strandene, at være helt nøjagtig – og du vil finde mange dejlige steder i området. Playa del Cristo i Estepona ansigter vest, hvilket giver maksimal solskin for besøgende. San Pedro er fyldt med strand barer, og har en lang Paseo Maritimo at gøre det nemt at finde parkering. Bora Bora og Guayaba Beach er mod vest og mod øst er Victor’s Beach og Babaloo Beach, både lastes ned med dejlig strand klubber. På Playa Nueva Andalucia, South Pacific stil palmetræer skyggelægge strand klubber og udviklet strande, samt overfyldte parkeringspladser. Mistral Beach har panoramaudsigt på Costa del Sol, og det er et fantastisk sted at slappe af og være dovne. Og Puerto Banus er den travleste strand, fyldt med turister og lokalbefolkning enhver tid, du besøger.

Puerto Banus - Costa del Sol i Spanien
Puerto Banus

Costa del Sol er mere end skønne badestrande

Der er mange ting at gøre ud over at besøge strandene. For eksempel vil naturparker i området er omfattende, og fascinerende, herunder alle former for terræn fra bjerge til ørken. Vandveje og flodmundinger bugne og vandsport og gå-ture få mest muligt ud af jorden og havet. Uanset om du jage, fisk, eller bare slentre, kan du finde steder med levende naturlige skønhed.

Costa del Sols historie

Andalusien er en af de rigeste historier af ethvert sted i Europa, og det skyldes i høj grad sin stilling på kysten, divideret med et smalt stræde fra Afrika. Costa del Sol’s historie er fyldt med neolithic jægere, med grækere og romere og Phoenicians med mauriske invasion og pirater, med opdagelsesrejsende gør porten fra den nye verden. Mange af disse folk har efterladt spor, og ruiner og historiske steder har givet op mange skatte til lokale museer.

Forlystelser

Tyrefægtning og zoologiske haver give forskellige måder at se Costa del Sol, og kasinoer og forlystelsesparker give mere kunstige nydelser. Den Parque de Attractions Tivoli er et af de fineste forlystelsesparker i Spanien. Tag et tog fra Malaga til Ronda eller Fuengirola, eller en drivende tour til Pueblos Blancos og de omkringliggende naturlige skønhed.

Fuengirola på Costa del Sol - Spanien
Fuengirola

Fra katedral til sports bar, fra dolmens og huler til high-speed færge til Marokko, er du garanteret at finde ting at gøre her på Costa del Sol.

Kort over Costa del Sol i Spanien