Puerto Banus – For de rige og smarte

Lige vest for Marbella er Puerto Banus, og dette er stedet at være, hvis du er en arving eller arving til en stor formue, eller bare ønsker at du var. Yachts linje havnen, og du kan se dem som du har en drink på en alfresca restaurant eller bar i området. De er smukke, når de ses i forhold til havet og bjergene, der danner baggrund for denne by.

Puerto Banus i Spanien
Puerto Banus

Kun fyrre år gammel, havnen har et kasino, shopping centre, opskalere varehuse, marine observationsorgan, og en fremragende cinemaplex. Natteliv her er livlig med alfresco barer og klaver klubber, diskoteker og opskalere klubber. Hvis du ønsker at få et overblik, tage et sted på en af de regelmæssige bådture ud af her, findes på den centrale promenade. Hvis du ønsker at gøre lidt shopping (med lidt færre penge), kan du prøve det lørdag morgen gade marked nær bullring for nogle fremragende antikviteter.

Siden starten, Puerto Banus har været en favorit med internationale berømtheder og de velhavende jet-set-koncernen. Og når man ser på forretninger og restauranter, det viser. Du betaler Celebrity priser på mange af de designer butikker og tapa barer, men du vil også have en chance for bare at løbe ind i nogle af de mest berømte og mest velhavende mennesker i verden. Langs havnefronten er din bedste berømthed bet – og også det sted, du er mest sandsynligt, at bruge en masse penge. nhver tænkelig designer shop kan findes her, og fashionistas af snesevis.

Marinaen i sig selv er et glimrende sted at forestille sig, hvad det må gerne være så velhavende. Den mest unikke og dyre skibe fra hele verden kommer her, med royalty fra alle nationer, og af alle typer, fra blueblooded aristokrater til filmstjerner og sport helte. Bare sidder på en bar og ser den smukke verden spadseretur fortiden kan være en hyggelig eftermiddag i sig selv. (hint – de større skibe er på den sydlige ende af havnen.)

Puerto Banus marina i Spanien
Marinaen

Playa Levante, the town beach, is to the north. Playa Levante, byen stranden, er mod nord. Det smukke og rene, med fremragende faciliteter af den slags de fleste er kommet til at forvente på Costa del Sol. Natteliv i Puerto Banus er berømt for sine Celebrity smag, med klubber og pubber overalt åbent til daggry, men hvis du ønsker at danse med de rige og berømte, vil du betale for det. Hoteller er overalt, men det kan være mere omkostningseffektive, og billigere, til ophold på en udvej by i nærheden og køre i. Parkering er enkleste i flere garage nær El Corte Ingles. Glem alt om parkering langs havnen, skal du have en særlig og dyre havn adgangskort for.

Playa Levante i Spanien
Playa Levante

I midten af byen er et stort marmor kvadratisk, nær El Corte Ingles. Den udvendige bar her er et glimrende sted at få en drink og nyde solen i et stykke tid i stedet omgivet af springvand.

Kort over Puerto Banus i Spanien