Pueblos Blancos

Andalusiens Pueblos Blancos er en række små hvide byer spredt over hele Sierra de Cádiz bakker med tætte fyrreskove olivenlunde og kork træ skove vigepligt til befæstede landsbyer og smukke slotte så længe siden blev spredt over grænsen mellem den kristne og Moor konflikt. I dag er de landsbyer, der stadig findes i al deres skønhed, og de er vidunderlige endagsudflugter udflugter. De mest fremragende følge.

Jimena de la Frontera

Dette er en unik landsby bygget inde i et slot og omgivet af Los Alcornocales Natural Park. Indgangen til landsbyen, officielt erklæret et historisk funktion, er en tre-buet gateway, og den andalusiske arkitektur inden der bliver konserveret omhyggeligt. Det er en glæde for snævre brostensbelagte gader og hvidkalkede huse. Hvis du ønsker at besøge en uspoleret landsby blandt de Pueblos Blancos, Jimena er et godt valg.

Jimena de la Frontera i Spanien
Jimena de la Frontera

Den bedste måde at nyde Jimena er ved at gå ved, første tager vandretur op til slottet kabinettet på toppen af bjerget, der nyder den opfattelse, og derefter besøger et af de mange fine restauranter denne by har at tilbyde. Overvej Chantarella, en vilde champignon, eller Pinonate, en dessert af olivenolie, honning, mandler, kanel og appelsinskal.

Som alle andre byer i Andalusien, Jimena nyder hyppige festivaler, herunder februar Carnival, landsbyen messen i august, og en årlig musikfestival i anden uge af juli. Der er flere spil bevarer lokalt såvel som rige skove og hikeable bjergene.

San Roque

San Roque er en af de største af de Pueblos Blancos med landsbyen samt otte forstæder og gør glimrende brug af sin position på kysten for at udvikle sine strande. I San Roque, kan du nyde seks golfbaner, vandsport, bjergbestigning, polo, og mange andre aktiviteter. Sotogrande, en sports-og boligbyggeri, er velkendt blandt dem, der nyder godt leve en atletisk liv.

San Roque i Spanien
San Roque

Hvis du foretrækker gåture i skoven, kan du altid spadseretur gennem Pinar del Rey, en dejlig skov. På trods af sin nærhed til så meget udvikling, landsbyen San Roque fortsat meget andalusiske og traditionelle, med smedejern gitre for vinduer og balkoner, planter og blomster overalt, og stejle smalle gyder. Det er en rejse i sig selv, sammen med en lang række museer og kirker til at besøge, og et aktivt natteliv er fyldt med barer og restauranter. Og San Roque bullring er den fjerde ældste i Andalusien.

Være sikker på at se Chapel af Nuestra Senora de la Visitacion med sin hospital for de fattige. Den Ermita de San Roque er bygget i neoklassisk stil og huse billedet af San Roque. Du finder tre forskellige museer i Palacio de los Gobernadores på Plaza de la Iglesia: den monografisk Museum of Carteia, Billeder af Castilla Zurita og Cruz Herrera, og Luis Ortega Bru Museum.

Juli og august er de mest festlige måneder, og hvis du besøger på dette tidspunkt vil du finde masser af aktivitet. Du kan også besøge en af de mange strande her, og den fremragende marinaen i Sotogrande.

Sotogrande marinaen - Spanien
Sotogrande marinaen

Benalup

Benalup er i mærkelig holdning for at være en ung by med en gammel historie. Hulemalerier er blevet afsløret i mange naturlige huler og grottos nærheden (især kigge efter Tajo de las Sidonia og Vejer de la Frontera), dolmens stadig står, en romersk vej strækninger i nærheden, og byens navn var taget fra et slot bygget i den tid af muslimske reglen. Men byen har ikke selv været besat i registreres historie indtil for nylig.

I dag, ud over ruinerne, Benalup er en af de Pueblos Blancos med en fremragende golfbane. Og du vil finde Fairplay Golf Hotel, et fem-stjernet hotel, i nærheden.

Vejer de la Frontera

Denne landsby – det hele – er blevet erklæret et historisk kunstneriske Monument af national betydning. Plaza de Espana er lige uden for landsbyen, og dens palme nuance, antikke frøen-bedecked springvand, og se gøre det til en af de dejligste landsby kvadrater i Spanien. Fra Plaza de Arco de la Villa fører til castellated by, med mazelike brostensbelagte alleyways vandrer hele skjulte hjørner og smukke hjem. Meget lidt er her, vil distrahere dig fra at nyde atmosfæren i Old Andalusien.

Vejer de la Frontera i Spanien
Vejer de la Frontera

Har frokost på en af de caféer nær ved Plaza de España, og besøge nogle af de fantastiske historiske skatte af byen: Casa Marquez de Tamaron (nu byens bibliotek), Casa de Mayorazgo og Church of El Divino Salvador. Vær opmærksom på bymurene; de er intakt og på flere punkter du kan kravle op på dem.

Et glimrende sted at bo er Hotel La Califa, hvor en labyrint af værelser og sale fører til terrasse med udsigt over nogle af de smukke andalusiske landskab.

Alcala de los Gazules

Hvis du taler spansk godt, denne uspolerede by er en vidunderlig stoppe. It’s forblev det meste uændret, og det har også Historic-kunstneriske status. Det er ikke som turist-venligt som mange af de Pueblo Blancos, men det er en del af sin charme. Byen har færre barer og restauranter, end de fleste byer i Andalusien, og hotellerne er flere af de to og tre stjernede sort, men det er også et meget spanske by, uanset hvad tid på året, du besøger. Vandreture vil tage dig ud i det lokale spil konserves og naturparker, og det kan også tage dig til Qualat på Yazula, den gamle mauriske borg ruin nærheden. Fuente de la Salada er en romersk foråret, der stadig gushes vand.

Alcala de los Gazules i Spanien
Alcala de los Gazules

Setenil de las Bodegas

Navngivet af sine gamle vinfremstillingsvirksomheder, Setenil er enestående i, at dets hjem er bygget ind i naturlige huler, snarere end på klipper og bjerge. Mange huse har rock tagene samt vægge og interiør, og du kan endda se olivenlunde på tagene af nogle hjem. Der kan være nogen hoteller her overhovedet, så vær forberedt på, at hvis du besøger. Du kan dog være i stand til at arrangere indgivelse gennem turisme kontor på nogle af de hule huse i byen.

Setenil de las Bodegas i Spanien
Setenil de las Bodegas

Andre byer i Pueblos Blancos

Der er over et dusin andre vigtige landsbyer, og hver har sin egen charme. De Arcos de la Frontera er et perfekt sted at stoppe for frokost og nyd den svimlende, betagende udsigt fra Plaza al Cabildo. El Bosque er gateway til Parque Natural de la Sierra de Grazalema, en af de øverste parker i Spanien og er kendt for både uberørt natur og rige jagt og fiskeri til rådighed (de fleste besøgende her lejr). Grazalema har sit eget mikroklima gør det de vådeste landsby i Spanien, og dets vigtigste eksportmarkeder, ikke overraskende, er tæpper. Castellar de la Frontera ejer hulen tegninger og mange historiske skatte. Hvis du kører gennem Pueblos Blancos, vil du hurtigt opdage, at hver har sin egen personlighed og sin egen charme.

De Arcos de la Frontera i Spanien
De Arcos de la Frontera

Kort over Pueblos Blancos i Spanien

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.