Villadolid

Villadolid befinder sig i retning af det centrale område af Spanien, inden regionen Castilla y León. Denne by har mange interessante historiske konstruktioner, der på trods af dating fra mange århundreder siden stadig vise de fleste af deres oprindelige strukturelle elementer og ornamenter.

Selv om historien om Villadolid stammer fra langt tidligere, under XI århundrede den var, da byen begyndte at få en vigtig impuls fra flere forskellige synsvinkler. Dette vigtige impulsprodukter blev oprindelse efter det tidspunkt, hvor en vigtig greve etablerede sin faste bopæl i denne by, og det ville tiltrække rigdom til det og hjælpe med fremskridt.

Under époque, hvor Grev Ansúrez boede i Villadolid flere interessante bygninger blev bygget i byen. En af disse konstruktioner er katedralen i Santa Maria de la Antigua. Denne katedral blev bygget med mange elementer, typisk fra den typiske spanske arkitektonisk stil fremherskende mellem X og XII århundreder, og det ville blive en af de mest ikoniske bygninger i byen og dens omgivelser.

En anden bygning er oprettet inden for X og XII århundrede var Puente borgmester eller borgmester Bridge. Denne bro blev bygget i løbet af de Pisuerga River, og langs med katedralen i Santa Maria de la Antigua, det ville blive en af de vigtigste symboler for byen.

Mod 1470, Ferdinand af Aragonien og Isabella af Castilla blev gift i Volladolid, idet dette blandt de vigtigste historiske begivenheder der har fundet sted i denne by på grund af, at gennem dette ægteskab to store kongeriger blev forenet. På grund af dette ægteskab, denne by blev en central stedet for royalties og en kapital af hele kongerige symboliseret ved dette par.

Inden for XIII og XV århundreder, Villadolid blev den største by i regionen Castill og León. I løbet af denne époque, de fleste af de store politiske beslutninger vil blive foretaget fra denne by, der tiltrækker øjne og opmærksomhed i regionen til at det i en konstant basis. Ud over dette, i disse år denne by også blev et retligt Center, bliver dette endnu en grund, som denne by fik betydning i hele regionen. De fleste af disse tidligere begivenheder kan ses i dag gennem mange monumenter og bygninger, der ville tillade turister til at lære fra de fleste af disse interessante historiske fakta.

Kort over Villadolid i Spanien

Skriv kommentar