Den billedsmukke by Segovia

Segovia er et af de mest charmerende og maleriske byer i regionen Castilla y León. Byen tilbyder en fantastisk kombination af traditioner, historiske fortid, attraktive bygninger og smukke landskaber på en sådan måde, at der ikke kunne findes andre steder. Denne destination er en af de mest interessante dem en besøgende kunne vælge ikke kun i denne region, men i hele landet.

Segovia i Spanien
Segovia

Segovias historie

Historie Segovia kan næsten lært ved blot at gå rundt og blive transporteret til unikke tidligere begivenheder og époques. Denne byens historie stammer fra så langt tilbage som den époque, hvor den var beboet af keltiske stammer, der har forladt deres mærket i de traditioner for byen. Da denne periode, Segovia har været igennem mange forskellige historiske époques og en række af begivenheder, der har formet dens udseende og arv i dag viser.

Smal gade i Segovia
Segovia

Byen Segovia viser en samlet udseende er typiske for en traditionel spansk lille by. Denne by viser smalle gader med antikke konstruktioner på deres sider, nogle af dem meget interessante ud fra et arkitektonisk synspunkt med elementer typisk til stilarter fra mange århundreder siden såsom unikke altaner eller facader.

Byens mange stilarter

Der er en række forskellige historiske époques afspejles hele Segovia’s konstruktioner. Denne by viser bygninger fra den romerske époque samt andre af Colonial, gotisk eller en typisk spansk stil. Denne måde at iagttage denne byens konstruktioner kan være en god måde at lære om forskellige stilarter og perioder samt hvordan de er blandet med hinanden at integrere de foregående en til landskabet.

Romersk byggestil i Segovia

Segovias antikke bygningsværker

Segovia giver turister ikke kun til at overholde sine smukke antikke bygninger mens gåture ved sin charmerende gader, men også nyde komforten af et moderne liv ved at besøge fantastiske restauranter, hoteller og værtshuse blandt mange andre. Efter at gå tilbage i tiden og samtidig gå rundt og bliver en del af et antikt miljø, turister kan indgå i en moderne restaurant og slappe af mens du nyder en god middag. Dette sted er ideelt for dem, der ønsker at lære om typiske spanske traditioner og kultur og samtidig være i et repræsentativt miljøet.

Kort over Segovia i Spanien

Skriv kommentar