Besøg La Seu d’Urgell

La Seu d’Urgell, den tidligere hovedstad County af Urgell, i dag i hovedstaden i det, der kaldes Comarca af Alt Urgell. Denne by, der ligger inden for den region i Pyrenæerne, i det spanske område i Catalonien, er en meget smuk og indbydende destination som alle de besøgende, der gerne sightseeing ville være i stand til at nyde. Ud over dette, denne by er også ideelt til at øve en række forskellige sportsgrene, samt til afslappende og indånde noget frisk luft.

La Seu d'Urgell i Pyrenæerne - Spanien
La Seu d’Urgell

En antik by med smuk arkitektur

Byen Seu d’Urgell anses for at være en af de mest antikke byer i regionen Catalonien. Denne måde, er det muligt at sige, at denne by tæller med mange interessante gamle pletter og konstruktioner, som er blandt de største attraktioner på ikke kun denne destination, men det omgivende dem så godt. De besøgende, der gerne arkitektur og historie vil være i stand til at have et godt tidspunkt mens møde La Seu d’Urgell og dens omgivelser.

La seu katedralen

Navnet på denne by, La Seu d’Urgell var stillet til rådighed af en gammel Cathedral, katedralen La seu. Denne Cathedral i romansk stil, bygget mellem det 11. og det 12. århundreder, kan stadig besøgte i dag på Main Street i byen og er et af de mest interessante og særlige konstruktioner i regionen.

Santa Maria d'Urgell katedralen i Pyrenæerne - Spanien
Santa Maria d’Urgell katedralen

Casa de la Ciudad

Foruden Katedralen La Seu d’Urgell, der også er flere andre antikke konstruktioner turister kan besøge mens det er i denne by. Blandt disse konstruktioner, der er pr f.eks Casa de la Ciudad fra det 15. århundrede, Church of La Sagrada Familia, Church of San Miguel, og Diocesian Museum blandt mange andre.

Aktiviteter i La Seu d’Urgell

La Seu d’Urgell er kendt som et vigtigt handels-og landbrugs-spot, som tiltrækker mennesker fra andre omkringliggende byer som tilgang på grund af sine produkter i en konstant basis. Ud over dette, denne by modtager også en række besøgende, der nyder sportsgrene såsom skiløb eller kajak blandt andet, da vinteren tid der er nogle store pletter for øvede ski i nærheden af denne by, og i løbet af sommeren, Rio Valira bliver ideelle for kajaksejlads .

Kort over La Seu d’Urgell i Spanien