Den historiske by León

León er en by meget rig på traditioner og historiske fortid, og er almindeligt kendt i hele landet på grund af det, selv om det er en stille og rolig stedet det meste af året. Denne by er beliggende i retning af det centrale område af Spanien, i regionen kendt som Castilla y León og grænser med Asturien, Galicien, Zamora og Palencia.

Leóns historie

Historie provinsen León kan spores tilbage til mange århundreder siden, da Celtic folkestammer ville bebor på dette område. Nogle er stadig af en sådan periode er fundet i regionen León, er et klart tegn på deres passere gennem det. Fra denne époque om, denne by har efterladt mange forskellige genstande, konstruktioner, og kunstværker fra mange forskellige perioder og historiske begivenheder, mange af dem stadig er til rådighed for de besøgende til at opfylde dem.

Tempelridderne

Den Templar Knights er blandt de mest interessante indbyggere i byen León har haft. Denne indbyggere har forladt deres varemærke spredt over hele byen gennem flere interessante konstruktioner såsom fæstningsværk og slotte. I dag er mange af disse fæstningsværk og borge bygget af Templar Knights i middelalderen kan stadig besøgte og observeret, at være blandt de vigtigste attraktioner i León.

Et andet interessant attraktion denne by tilbud er chancen for at fiske ørreder. Hvert år folk fra mange forskellige vinkler tilgang León for at fiske ørreder da det er almindeligt kendt på grund af den store mængde af disse fisk, der kan findes på dette område, og den gunstige spots byen tilbyder for at øve denne aktivitet. Denne måde, fiskeri er et andet forhold, som León er almindeligt kendt i hele regionen León og Castilla såvel som i andre regioner.

Ikke en turistmagnet

På trods af de interessante egenskaber og de mange forskellige attraktioner León tilbud, den har formået at forblive et roligt sted uden at modtage store beløb af turister og uden at blive overfyldt på ethvert tidspunkt af året. Denne egenskab kan slå denne destination i et specielt attraktivt for dem, der nyder stille spots, hvor de kan slappe af og gå rundt uden at det typiske miljø, at alle lokale indbygger ville opfatte.

Kort over León i Spanien

Skriv kommentar