Tre byer i Mijas

Mijas er mere ligner tre byer end én: Mijas Pueblo har karakter af en af de andalusiske Pueblos Blancos, højt i bjergene og hvidkalkede. Las Lagunas er moderne og kommercielle del af byen. Og Mijas Costa er virkelig en tolv kilometer lang strækning af landsbyer ned til kysten. Alle tre områder er reguleret fra rådhuset i Mijas.

Mijas Pueblo i Spanien
Mijas Pueblo

Også hele vinteren og foråret måneder, Hipodromo Costa del Sol har ugentlige hestevæddeløb på søndag morgen (lørdag aften i sommermånederne). Såvel som at se de heste, du kan spise på restauranter og barer placeret her, eller tage klasser om ridning og andre ridekonkurrencerne temaer.

Mijas Costa

Mijas Costa består af El Chaparral, La Cala, El Combo, Calahonda, Riviera del Sol og Sitio de Calahonda. Højre ned ad gaden fra den maleriske middelalderlige Mijas Pueblo, Mijas Costa er meget moderne faktisk. Du kan leje ferie egenskaber lige fra stranden studios til store villaer, eller du kan holde hoteller praktisk til stranden. Og uanset hvor du bor, har du en bred adgang til vandsport fra lidt svømning og gennemvædning op sollys til jet ski, wakeboarding og surfing, windsurfing og sejlads.

Sitio de Calahonda og Riviera del Sol er hver af de store landsbyer i sig selv med alle de bekvemmeligheder: supermarkeder, golfbaner, barer, restauranter, hoteller og shopping distrikter. Det er nemt for engelsktalende turister at finde, hvad de ønsker her; denne del af Mijos højde for turister.

Sitio de Calahonda i Spanien
Sitio de Calahonda

På midten af Mijas Costa er La Cala, som stadig har nogle af de quaintness af den traditionelle badeby andalusiske landsby. Det var engang en lille fiskerby, og i dag stadig opretholder en gade marked onsdag og lørdag med alt fra blomster og planter til friske produkter til keramik og lokalt producerede tøj. Prøv nogle af de traditionelle lokale sherries og vin her. På lørdag aften i juli og august, kan du finde klassisk musik og flamenco danse hele promenaden som landsbyen fejrer noches de Luna y Playa.

Mijas Pueblo

Øverst i smuk hvid landsby Mijas finder du fæstning vægge, haver og fremragende udsigtspunkt punkter, som du vinden gennem smalle brostensbelagte stræder og gader. Kunstnere og forfattere fra overalt har valgt at bosætte sig her i Mijas Pueblos. Byen har bevaret de fleste af sine traditionelle livsform, fejrer festligheder med vigor og vender liv i et fastsatte-back måde. Du kan finde vidunderligt håndværk herunder håndlavet keramik og malerier af anerkendte kunstnere, der bor lokalt. I stedet for de sædvanlige turist papirkurv, du kan give hjemmet en souvenir af din tur, at år undervejs, viser sig at være en sund investering. En åbne teater er indbygget i Fort vægge; dette er et center i den landsby, hvor teater-festivaler og andre forlystelser holdes.

Mijas Pueblo
Mijas Pueblo

Nærmer Mijas Pueblo, vil du se en lille hvid bygning højt over landsbyen. Dette er den skrin af Calvario, et sted for tilbedelse besøgt af Carmelite munke for refleksion og overvejelse. Hvis du ønsker at besøge, er der en sti til det gennem træer, mærket med jern kors. Synspunktet er bemærkelsesværdigt, et panorama af kysten, havet, og bjergracer på begge sider af havet.

Virgin af Rock på Paseo El Compas er et skrin til skytshelgen Mijas, og det er sat rigtigt ind i rock. Pillars supporting the three naves of the old building sport frescoes depicting the Apostles dating from 1632. Der er også kirken i Ubesmittede undfangelse bygget på ruinerne af en gammel maurisk borg, og ved hjælp af en af den gamle mauriske tårne som kirkens klokketårn. Søjler støtter de tre naves af den gamle bygning sport freskomalerier skildrer apostlene fra 1632 . San Sebastian Kirke er en af de mest fotograferet dele af Costa del Sol på grund af skønheden i sin indstilling. Og Shrine af Our Lady of Los Remedios har bevaret sin enkelhed, at blive et skrin til den gamle landsby livsstil samt til Virgin.

Du finder også flere museer her, herunder tyrefægtning Museum og Museum of Miniatures, der besidder fyld klædt lopper blandt andre miniatureprodukter og miniaturized elementer. Den Paseo de las Murallas, den lokale bullring, er endnu en del af andalusiske kultur.

En unik glæde er Mijas æsel taxi service, og du kan ride en æsel, et æsel og fælde, eller en coach trukket af heste. Det er en særlig autentisk måde at se Mijas.

Hvis intet af dette er til din smag, så måske det faktum, at Mijas er en golfudstyr paradisw vil være. Der er flere verdensklasse kurser på dette område, med en perfekt året rundt klima for golfudstyr og høje anbefalinger fra mange fordele. Ingen steder i området er du mere end et par minutters kørsel fra en fremragende golfbane. Hvis du ikke kender golf godt, der er også flere berømte golfudstyr skoler i området. Ud over de kurser, flere verdensklasse hoteller er blevet bygget i området for at tage højde for golfudstyr trafik.

Kort over Mijas i Spanien