Badajoz

Byen Badajoz ligger i den spanske region Extremadura, på venstre side af floden Guadiana, nær grænsen til Portugal. Denne by har en befolkning på omkring 140.000 mennesker og er kendt som hovedstad for provinsen Badajoz. Badajoz har været en strategisk stedet siden dets stiftelse, der har forårsaget det skal gå gennem flere forskellige konfrontationer og problemer.

Badajoz i Extremadura - Spanien
Badajoz

Badajoz’ industri

Badajoz er kendt i hele regionen og i Portugal på grund af dets industrier, da det distribuerer en række produkter ikke kun i Extremadura og andre områder i Spanien, men også i Portugal og andre lande. Blandt de vigtigste produkter denne by producerer Der er pr eksempel, læder, uld, hør, og en lang række af lervarer relaterede objekter.

Byens selvstændighed

Under XI århundrede, Badajoz blev opkaldt hovedstaden byen en maurisk Kongerige. Efter at dette område blev regeret af de portugisiske for en kort periode omkring år 1168. Efter dette, Badajoz blev selvstændigt for nogle årtier, indtil 1230, hvor det blev fastslået, b Alfonso IX i Castilla y León.

På grund af sin strategiske beliggenhed og den kendsgerning, at det blev en grænse fæstning, denne by var ofte et center af kampe og stridigheder mellem forskellige styrker. Denne måde, Badajoz tilbyder en meget rig historisk fortid og turister kunne lære noget interessant eller anecdotic på næsten hvert hjørne, de måtte besøg i byen.

Amfiteater i Badajoz - Extremadura i Spanien
Amfiteater i Badajoz

Hertugen af Wellington

Omkring år 1812, Badajoz gik gennem et af sine vigtigste historiske øjeblikke, hvor Hertugen af Wellington forsøgt at tage Badajoz under hans magt. Mellem marts og april i byen gik gennem forskellige kampe og konfrontationer, som vil føre til sejr af Duke of Wellington.

Næste i sin historie fuld af konfrontationer og hen imod 1884, Badajoz gik gennem en mislykket republikanske stigende. Så, mens den spanske borgerkrig var i gang, Badajoz blev truffet af den gruppe, kendt som nationalister. På denne måde er det meget nemt at lægge mærke til det faktum, at denne by har gennemgået en stor mængde af forhindringer og problemer, som stadig kan set gennem sin kultur og udseende.

Kort over Badajoz i Spanien