Soria – Hygge og få turister

Byen Soria er beliggende i regionen Castilla y León, mod den nordlige del af centrum i Spanien. Denne by har en befolkning på omkring 35.200 mennesker og er et af de vigtigste byer, der kan findes på Rio Duero. Selv om denne by er ikke besøgt af en stor mængde af turister, den indeholder flere unikke antikke konstruktioner og spots skabt på en sådan måde, at gøre dette område til en meget attraktiv destination for dem, der nyder godt af arkitektur, historie og natur.

Soria i Spanien
Soria

Historiske og religiøse bygningsværker

Soria har flere unikke religiøse konstruktioner og andre interessante bygninger, som er blandt de mest attraktive virksomheder i regionen. Denne måde, Soria er almindeligt kendt i hele dets omgivelser med sine historiske bygninger i forskellige époques og natur.

San Pedro katedralen

En af de vigtigste historiske konstruktioner af Soria er katedralen San Pedro. Denne Domkirke, også kendt som Concatedral, er meget interessant på grund af sin arkitektoniske struktur såvel som på grund af dets historiske fortid, og er en konstruktion, at de turister, der besøger denne by bør ikke gå glip af.

San Pedro katedralen i Soria
San Pedro katedralen

Ud over katedralen San Pedro, Soria har også flere andre konstruktioner turister bør sørge for møde samtidig med at det er i denne by. Blandt disse andre konstruktioner, der er for eksempel det Cloisters San Juan de Duero viser en enestående kombination af arkitektoniske stilarter og kirken i Santo Domingo.

San Juan de Duero i Soria
San Juan de Duero

Numantia ruinerne

En anden stedet besøgende kan mødes i omgivelser Soria er ruinerne af Numantia. Ruinerne af Numantia vise, hvad der er tilbage af en keltisk by berømt ved det faktum, at det blev ødelagt af sine egne indbyggere med henblik på at hindre det i at blive taget af en overhængende invaderende fjende. Dem, der ønsker at lære mere om dette sted og dets interessante tidligere kunne gøre det ved at besøge Museo Numantino i byen Soria.

Ermita de San Saturio i Soria
Ermita de San Saturio

Den Ermita de San Saturio er et andet interessant sted, beliggende i Soria og som dem, der nyder arkitektur bør besøge. Den Ermita de San Saturio er meget attraktiv på grund af den måde, dens arkitektur fusions de omkringliggende naturlige elementer med opførelse på en sådan måde, at nogle huler er en del af det.

Kort over Soria i Spanien

Skriv kommentar