Zamora

Provinsen Zamora med hovedstad af samme navn er et meget interessant område i Castilla y León-regionen. Dette område er beliggende på den nordvestlige region i Spanien, mod grænsen til Portugal. Byen Zamora er kendt i hele regionen samt hele landet som et centralt sted for landbrug og forarbejdning beslægtede spørgsmål. Ud over dette, denne by er også kendt ved sit interessante historiske fakta, der tiltrækker turister til den i en konstant basis.

Zamora i Spanien
Zamora

Invasionen af Zamora

Mod VIII århundrede, Zamora blev invaderet og truffet af arabere, som var i kontrol af byen indtil XI århundrede, da de kristne kampen for byen og vandt sin kontrol. Navnet Zamora havde oprindelse i denne periode og stammer fra det arabiske ord Azemur, senere omdannet til Semurah, og endelig i Zamora.

Omkring XII århundrede, Zamora blev igen et sted omstridte mellem arabere og kristne skyldes, at det blev betragtet som en strategisk stedet for at hvert kraft at erobre hele den iberiske halvø. I løbet af dette århundrede og mens disse to kræfter ville kamp for Zamora, mange af sine vigtigste bygninger blev bygget, og nogle af dem viser arabisk stil og nogle andre indeholder mange kristne elementer.

Zamora fra vandsiden
Zamora

Historiske bygningsværker

På grund af de forskellige historiske begivenheder Zamora er gået igennem, og de mange indbyggere, det har haft gennem passet af århundreder det viser mange interessante bygninger fordelt på hele sit område. Der er flere konstruktioner og kirker fra det XII århundrede eller tidligere, som på trods af den store mængde af tid, det er gået siden de blev bygget, men stadig vise mange af deres oprindelige strukturelle elementer og funktioner.

Byen Zamora er et must for de turister, der besøger regionen Castilla y León og nyde møde spots rig på historie og arkitektur. De sidste i denne by kan lært mens spadserer rundt og møde mange af sine antikke bygninger, museer og monumenter samt ved at tale med sin lokale folk, som er meget venlige og det meste af tiden villig til at dele oplysninger om deres by.

Kort over Zamora i Spanien

Skriv kommentar