Salamanca

Byen Salamanca ligger mod syd vestlige område af den spanske region Castilla y León, og er en af de byer i Duero-floden. Denne by er hovedstaden i den spanske provins af samme navn, og er et af de mest berømte og største i regionen. Der er en lang række interessante steder at mødes inden for dette område, og de turister, som nyder møde antikke konstruktioner og historiske pletter bør sørge for at besøge denne by, mens der i Castilla y León.

Salamanca i Spanien
Salamanca

Besøg Salamanca om sommeren

I løbet af sommeren, Salamanca tilbyder et dejligt vejr med temperaturer på omkring 20 º i gennemsnit, er dette en af de bedste tidspunkter af året for at besøge dette sted. I løbet af vinteren, vejret er mindre gunstig siden turister vil opleve en temperatur på omkring 6 º i gennemsnit, hvilket kan være meget koldere om natten. I de første uger af foråret denne by tilbyder et pænt vejr samt i sommertiden, og det er blandt de foretrukne tidspunkter af år for turister, der ønsker at opfylde den.

Plaza Mayor

Der er mange interessante ting at gøre og se i Salamanca, såsom pr eksempel møde Plaza Mayor. En af de vigtigste pletter turister bør besøge i denne by er at besøge Plaza Mayor, de mest ikoniske stedet for dette stedet. Plaza Mayor er et af de mest interessante pladser i hele Spanien, og traditionelle til Salamanca på en sådan måde, at der i det lokale folk bruger til at indsamle og bruge lidt fritid.

Plaza Mayor i Salamanca
Plaza Mayor

Universitetet i Salamanca

Universitetet i Salamanca er en anden en af de mest ikoniske konstruktioner i denne by. Dette universitet er blandt de mest kendte virksomheder i Spanien og modtager studerende ikke kun fra mange forskellige steder i landet, men fra flere andre lande, såvel på grund af sin høje anseelse.

Universitetet i Salamanca - Spanien
Universitetet i Salamanca

Byen Salamanca var blandt de vigtigste pletter omstridte mellem arabere og kristne, især i X århundrede. Disse kampe afsluttet gang kong Alfonso VI tog kontrol over byen og gav det til sin datter og søn i loven. Disse begivenheder har forladt deres mærker på denne by, på en sådan måde, at mange konstruktioner af arabisk stil og Christian bygninger kan ses fordelt på hele sit område.

Kort over Salamanca i Spanien

Skriv kommentar