Rio Duero

Rio Duero er en flod, der opdeler en region i to hovedområder: Tierra del Vino eller Vin Jord og Tierra del pan eller Brød Jord. Området for Tierra del Pan ligger over den nordlige side af Rio Duero og Tierra del Vino kan findes i den sydlige side.

Rio Duero floden i Spanien
Rio Duero floden

En af de længste floder

Rio Duero er blandt de tre længste floder af Den Iberiske Halvø. Denne River går fra Sierre de Urbión til Atlanterhavet, der passerer Numantian Plateau og den nordlige region i Portugal på vej. Denne rives giver navn til en af de vigtigste regioner i Castilla y León.

Oplev Peñafiel

Et af de mest interessante vinkler i Rio Duero er byen Peñafiel. Byen Peñafiel har et antikt stedet kaldet Plaza Mayor, der har været anvendt til tyr kampe siden middelalderen, da den blev bygget. Denne plads er omgivet af altaner og i dag , besøgende kunne stadig vidner til, at en tyr kampen på det en gang imellem.

Peñafiel i Spanien
Peñafiel

En anden meget interessant sted at besøge, mens der i Rio Duero og dens omgivelser er Peñafiel Vin Museum. Den Peñafiel Vin Museum er ikke kun interessant på grund af de data og oplysninger, det giver om vin, men også på grund af det faktum, at det er placeret i en antik bygning, et slot bygget under XI århundrede og hvorfra de besøgende kan have nogle store seværdigheder på omgivelserne.

Vinmark i Peñafiel
Vinmark i Peñafiel

Smukke bygningsværker og landskaber

Regionen Rio Duero kombinerer naturlige elementer med historiske begivenheder og konstruktioner i en unik måde. Samtidig med at det er på dette område, turister kunne mødes ikke kun gamle bygninger og konstruktioner, men også nyde nogle af de smukkeste seværdigheder og landskaber i regionen og slappe af og samtidig være omgivet af et fantastisk miljø.

Vejret på dette område kan varieres afhængigt af tidspunktet på året og de specifikke stedet. Denne måde, er det altid anbefalelsesværdigt for besøgende at finde ud af, hvilke vejrforhold de kunne forvente på nogen specifik sæson før de går til Rio Duero eller andre stedet i Castilla y León for at være ordentligt forberedt på det.

Skriv kommentar