Serrania de Cuenca

På grund af sin særegne karakteristika, bestemmelsesstedet for Serranía de Cuenca giver mulighed for at nyde en unik og charmerende miljø. Denne destination er beliggende i provinsen Cuenca, en meget smuk og charmerende område, der byder på flere seværdigheder, blandt hvilke vi kan sætte navn på de smukke Serranía de Cuenca.

Serrania de Cuenca i Spanien
Serrania de Cuenca

Middelalderlig oprindelse

Provinsen i Cuenca er beliggende inden for den spanske region Castilla-La Mancha, på omkring 320 km eller 200 miles syd vest fra Zaragoza og 160 km eller 100 miles øst fra Madrid. Strukturen i denne provins og dens hovedby stammer fra middelalderen, og stadig bevare mange af sine oprindelige konstruktioner og funktioner på en sådan måde, at den viser en meget charmerende og ejendommelige udseende.

Floden Júcar

Et af de mest interessante og attraktive karakteristika for det område, hvor Serranía de Cuenca er beliggende leveres af den måde, hvorpå nogle gader og klipper ud til at være omgivet af hængende huse, lokalt kendt som casas colgantes. De fleste af disse hængende huse kan ses på klipper, der står over floden Júcar og flodkommissionerne Huécar på en sådan måde, at de næsten synes at være ved at falde i den, når ses fra afstand.

Jucar floden i Spanien
Jucar floden

Sima de la Sierra

Området med Serranía de Cuenca er kendetegnet ved sine klipper og huler. Blandt de vigtigste klippeformationer og huler turister kan besøge på dette område er der Sima de la Sierra, Sima del Bancal de la Nevera, Sima de TiO Seis Dedos, La Quebrada, de Cueva de Don Quijote, de Cueva de la Solana, og Sima de Juan Herranz II, blandt flere andre. Hver af denne pletter viser unikke egenskaber og det vil tage flere dage til at udforske flere af dem på grund af deres størrelse og mangfoldighed.

Serranía de Cuenca

Mulighed for aktiv ferie

Serranía de Cuenca er en ideel destination til de besøgende på eventyrlystne ånd, som elsker sport skyldes, at det giver turisterne mulighed for at praksis vandreture, kajaksejlads, sejlsport og camping blandt andre. Dette er et område, hvor eventyrlystne mennesker kan altid finde noget interessant og tillokkende at gøre, og næsten aldrig til at kede.

Kort over Serrania de Cuenca i Spanien