La Alcarria

La Alcarria er en af de mest interessante områder i den spanske region Castilla-La Mancha på grund af sin store historiske rigdom. Møde denne by og dens antikke konstruktioner kan være som at gå tilbage i fortiden, og de turister, der er interesserede i historien bør ikke tøve med om at besøge den, mens der i den del af landet.

Hovedstaden

Hovedstaden i La Alcarria tæller med en historisk centrale område. På dette område turister ville finde Calle Mayor, en gade, der er ved at blive en del af byens fortid og historie, og som indeholder mange fantastiske konstruktioner fra flere århundreder siden. Blandt de mest interessante bygninger beliggende i Calle Mayor der er Plaza de los Dávalos og de omkringliggende huse, City Hall, og Palace af Mendozas.

Infantado Palace

Et af de mest interessante og unikke bygninger i La Alcarria er Infantado Palace. Den Infantado Palace blev bygget i det 15. århundrede af Juan Guas, viser en blanding af Renæssancen, Isabelline og gotisk stil. De vigtigste stedet en besøgende ville meddelelse i dens interiør er Patio de los Leones, en meget imponerende område, der indeholder en bestemt distribution samt enestående dekorationsgenstande. I dag er denne konstruktion fungerer som et museum, på en sådan måde, at de besøgende vil kunne nyde godt af flere kunstværker stykker og historiske genstande og alligevel opfylde sine særegne interiør.

Set på baggrund af geografi, La Alcarria viser en forholdsvis plain område, langt mindre bjergrige end nabokongens spots. Dette område har nogle floder og frugtbare områder, og er kendetegnet ved sin produktion af honning, et produkt, som dette område eksport til mange andre destinationer på en sådan måde, at “honning fra La Alcarria” er meget berømt i resten af landet og flere andre steder i Europa.

Byen Brihuega

Nærheden af La Alcarria der er en charmerende by kaldet Brihuega. Brihuega er et antikt lille by, som indeholder flere maleriske bygninger, konstruktioner og huse. Denne by er også interessant set i lyset af kunst og tæller med et unikt center, som er blevet opkaldt Conjunto Monumental Histórico-Artístico eller kunstneriske-Historic Monumental Gruppen.

Kort over La Alcarria i Spanien