Cuenca

Cuenca er en af de mest unikke og maleriske byer i hele Spanien. Denne by kombinerer unikke og smukke naturlige sceneries blandes med antikke konstruktioner på en sådan måde, at det viser en næsten mystisk udseende. Turister, som opfylder dette stedet ville være i stand til at nyde nogle af de mest charmerende landskaber af ikke kun Spanien, men hele verden.

Cuenca i Spanien
Cuenca

Bygget mellem to floder

Byen Cuenca er beliggende i en afstand af omkring 140 kilometer fra syd øst for Madrid, nær det område, Toledo. Denne by blev bygget mellem to floder og blandt klipper og sten. Denne måde, Cuenca tilbyder smukke landskaber fuld af klipper og sten, der blandes med middelalderlige konstruktioner på en sådan måde, at de næsten se ud som en udvidelse af de fysiske elementer.

Bro til Cuenca i Spanien

De hængende huse

Cuenca er berømt ved sine huse, der kaldes casas colgantes eller hængende huse. Dette navn blev givet til byen huse på grund af den måde, de synes at hånd fra klipper i en absolut enestående måde og give smukke syn på omgivelserne. Denne konstruktioner tilbyder en unik udsigt ikke kun under iagttagelse af omgivelserne fra dem, men også under iagttagelse dem fra omgivelserne på grund af den ejendommelige syne de viser.

Museo de Arte abstracto Español

Et af de mest berømte og besøgte af Cuenca’s hængende huse er Museo de Arte abstracto Español eller Museum of spanske Abstract Art. Dette museum er meget interessant på grund af sin arkitektur såvel som til, hvad det udstillingsgenstande, da det er kendt for at vaere en af de bedste af sin art i verden. Fra denne bygning, turisterne har adgang til en balkon, som synes at være næsten suspenderet over klippen og giver dem mulighed for at nyde godt af et meget smukt syn.

Der er flere andre interessante ting at gøre, og spots til at besøge og samtidig være i Cuenca. En af disse interessante spots er dets Plaza Mayor, en meget antikke sted, som er blevet vidne til mange vigtige begivenheder i historien for byen. Ud over dette, turister kan også besøge andre pletter såsom pr eksempel katedralen, Museo Arqueológico, og Museo Diocesano blandt flere andre.

Kort over Cuenca i Spanien