Malasana

Malasaña er en af de første valg blandt unge, der besøger Madrid såvel som det foretrukne sted for afsked natten ved dem, der bor i byen. Dette kvarter er beliggende i retning af den nordlige ende af området kendt som Gran Vía, den næste til kvarter af Chueca.

Malasana kvarteret i Madrid - Spanien
Malasana kvarteret

Værtshuse, diskoteker og caféer

Nabolaget af Malasaña er et af de områder af Madrid, hvor turister kunne finde det største udvalg af underholdning relaterede valg såsom værtshuse, diskoteker og caféer. Denne måde, de besøgende, der ønsker at finde spændende aktiviteter at gøre, og part hele natten bør gå til Malasaña, hvor dans, fester og have det sjovt er altid til stede.

En af de væsentligste kendetegn ved den nabolaget af Malasaña er den store mængde af unge, den modtager. På grund af de betydelige beløb på diskoteker og værtshuse dette spot tilbud samt forskellige afsked muligheder det giver, dette område er et af de steder, hvor en stor koncentration af unge kan ses året rundt.

Et moderne og rent kvarter

Malasaña er også kendetegnet ved at tilbyde en livlig og rent udseende, hvor moderne liv og konstruktioner sejre på en sådan måde, at dette kvarter adskiller sig fra andre vinkler i Madrid, hvor antikke bygninger og historie har en primær rolle og er den største attraktion.

Plaza del Dos de Mayo

Der er en interessant historisk stedet placeret i retning af det centrale område af Malasaña: Plaza del Dos de Mayo. Plaza del Dos de Mayo blev bygget for at fejre det øjeblik, hvor Napoleon styrker forladt Madrid og landet. I dag er denne Plaza eller kvadratisk er stedet, hvor mange lokale folk samler og opfylder såvel som tilbringer nogle frie tid på at tale, sang eller dans.

Casa de las Siete Chimeneas - Madrid i Spanien
Casa de las Siete Chimeneas

Malasaña er Casa de las Siete Chimeneas

En anden interessant bygning besøgende kan mødes i nærheden af Malasaña er Casa de las Siete Chimeneas, eller de syv skorstene hus. Dette hus er interessant, ikke blot på grund af sin struktur og arkitektur, men til dets historie og fortid som godt. Ud over dette, turister kan også opfylde Iglesia de San Antonio de los Alemanes, en antik kirke, hvor besøgende kan opfylde en række malerier og freskomalerier.

Iglesia de San Antonio de los Alemanes - Madrid i Spanien
Iglesia de San Antonio de los Alemanes