Madrids Gran Via

Gran Via i Madrid er en af de større veje i byen, og som indeholder nogle af de mest interessante og attraktive turistattraktioner og rekreative pletter af området. Denne vej eller gade markerer en af de vigtigste og centrale vinkler i Madrid, hvor der er altid folk, trafik og bevægelse, uanset på hvilket tidspunkt på dagen eller om natten.

Gran Via - Madrid i Spanien
Gran Via

Shopping på Gran Via

Et af de vigtigste egenskaber og attraktioner i La Gran Via er dets brede beløb og mange butikker. Denne vej tilbyder mange forskellige butikker, og nogle af dem fra hele verden berømte designere og varemærker og nogle andre fra de lokale, så folk kan være op til den dato, ikke kun hvad angår verden mode, men om lokale designs og produkter.

Biografer og teatre

Turister, der ønsker at opfylde nogle biografer og teatre ville også kunne gøre det, samtidig med at besøge la Gran Via. Der er flere teatre, biografer og andre underholdnings-relaterede spots fordelt over hele denne vej på en sådan måde, at besøgende kunne altid have det sjovt, i dag såvel som i nætter. Der også er mange caféer og restauranter, hvor turister kan få en pause og nyde et dejligt måltid eller en kop kaffe mens du ser Madrids hverdagen samt opfylde nogle lokale folk, som de fleste af de gange, ville være villig til at dele alle oplysninger om den by, du måtte ønske at spørge.

Bygningsværker

Ud over sine butikker og teatre, La Gran Via er også berømt ved sine konstruktioner. Denne vej har mange fantastiske konstruktioner, hvoraf mange viser unikke egenskaber og blev bygget af nogle af de bedste arkitekter og designere i det sidste århundrede. Denne måde, dem, der nyder discipliner som arkitektur og design, og ønsker at opfylde særlige steder og samtidig være i Madrid bør sørge for mødet La Gran Via.

La Gran Via blev bygget mellem 1904 og 1929 med det mål at forbinde Plaza de España med Calle de Alcalá. For at opnå dette, flere bygninger og konstruktioner skulle rives ned, og flere år ville passere da vejen begyndte at blive planlagt i løbet af de midterste årtier af det XIX århundrede, og når det endelig blev bygget i 1929.

Street View fra Gran Via i Madrid