Chueca – Et bohemekvarter i Madrid

Chueca er et af de mest boheme kvarter af Madrid. Dette kvarter er placeret ved siden af Malasaña, mod den nordlige side af Gran Via inden det centrale område af byen, og er kendt som en meget munter spot, der tilbyder en bred vifte af underholdende aktiviteter. På denne måde, er dette stedet er et af de første valg blandt unge lokalbefolkningen og besøgende, der ønsker at have det sjovt og fest om natten.

Chueca-kvarteret - Madrid i Spanien
Chueca-kvarteret i Madrid

La Movida

Dette kvarter er et af de centrale vinkler for, hvad der er kendt som La Movida. La Movida er betegnelsen for den måde, hvorpå de unge går ud om natten, og parterne hele natten lang, indtil solen stiger. Det er almindeligt at gå ud og fest med La Movida selv under ugens dage, på en sådan måde, at mange gange, at folk ikke ville sove og kun have morgenmad og gå på arbejde efter det.

Homeseksualitet

Nabolaget af Chueca også koncentrerer en stor mængde af homoseksuelle mennesker og er stedet kendt som et sted, hvor en bred vifte af forskellige mennesker fra forskellige kulturer, aldersgrupper, retningslinjer og præferencer i almindelighed kan findes. Denne måde, Chueca er et spot, hvor hver person kan have det sjovt og føler sig velkomne, da tolerance og mangfoldighed er blandt de vigtigste egenskaber viser det.

Chueca - Madrid i Spanien

Shopping i Chueca

Chueca er også meget interessant for de turister, der ønsker at tage ud og shoppe eller opfylde de nyeste kreationer fra nogle af de mest kendte designere af verden. Der er flere butikker i store designere spredt over hele dette kvarter og dets omgivelser, gøre det til et meget attraktivt område for folk, der nyder mode-relaterede aktiviteter.

I løbet af dagen tid, Chueca er en meget stille og roligt på stedet, hvor folk, der ønsker at drikke en kop kaffe omgivet af et roligt miljø let kunne gøre det. Natarbejde, dagen tid ro ændringer i aktivitet og bevægelse, og de fleste af Chueca’s caféer, barer, diskoteker og gader bliver levende, hver dag hele ugen, men det øger i weekenderne, hvor sjovt og fester er næsten et must for dem, der besøger nabolaget.

Kort over Chueca i Madrid