Madrids Plaza Mayor

Plaza Mayor i Madrid er en af de centrale vinkler i byen, hvor turister kan opfylde flere forskellige aspekter af den spanske traditioner og kultur. Siden sin oprindelse i det XVII århundrede, dette kvadrat har oplevet en stor mængde af historiske begivenheder og mange store øjeblikke i forskellige époques har centreret i dette stedet.

Plaza Mayor - Madrid i Spanien
Plaza Mayor

Mellem Habsburg og Puerta del Sol

Madrids Plaza Mayor ligger i Habsburg Madrid-området, mellem Puerta del Sol og det kongelige palads, omgivet af en stor bygning, som næsten skjuler det bliver let set. Denne måde for at nå Plaza Mayor, besøgende skal være opmærksomme og finde passagen måder fordelt på hele det omkringliggende bygning med henblik på at kunne komme ind til pladsen.

Puerta del Sol - Madrid i Spanien
Puerta del Sol

Som tiden gik af og historie blev skrevet, Plaza Major har haft en stor rolle i mange af de vigtigste begivenheder i byen. Denne måde, mange historiske turneringer, tyrefægtning, henrettelser, forsøg, bryllupper og mange andre begivenheder har fundet sted i denne firkant i de sidste fire århundreder, gøre det til en meget interessant stedet fra et historisk synspunkt.

Masser af leben

I dag er dette kvadrat er hjemsted for en række begivenheder og kuriositeter at iagttage. Mens gå igennem det, turister kunne mødes nogle lokale folk sælger deres håndværk værker eller kunstnere maleri portrætter. Ud over dette er der nogle vigtige begivenheder planlagt i denne firkantede nogle gange, såsom koncerter og viser, om fri adgang.

På restaurant

I løbet af sommeren, de besøgende kunne finde mange borde og stole placeret hele Plaza Mayor af nogle omkringliggende restauranter. Denne måde i løbet af denne sæson turister ikke kunne kun gå rundt, men også sætte sig ned og nyde en typisk lokal parabol eller en kop kaffe samtidig med at det er omgivet af en af de mest ikoniske atmosfære i Madrid.

På vej mod det centrale område af Plaza Mayor er der en statue af Philip III, som spurgte til pladsen skal bygges i løbet af de første årtier af det XVII århundrede. Pladsen er omgivet af en bygning, hvorfra, århundreder siden, der er brugt til at vidne coronations, forsøg, bryllupper og mange andre arrangementer. Inden for denne omkringliggende bygning der er flere butikker, caféer og restauranter.

Street View fra Plaza Mayor i Madrid