Museer i Salamanca

Salamanca er en af de mest berømte og besøgte vinkler i Madrid og hele Spanien. Dette sted indeholder en stor mængde af interessante ting at gøre, og spots at opfylde, f.eks flere unikke museer som turister bør sørge for møde samtidig med at det er i denne by.

Salamanca i Madrid - Spanien
Salamanca

Museo Arqueológico Nacional

En af de første museer turister kan mødes i Salamanca er Museo Arqueológico Nacional. Museo Arqueológico Nacional udstiller en stor samling af genstande og elementer primært relateret til den historie i Spanien og Europa. Ved at besøge dette museum, turister kunne observere genstande fra så langt tilbage som i renæssancen og barokken periode.

Museo Arqueológico Nacional - Madrid i Spanien
Museo Arqueológico Nacional

Museo Lazaro Galdiano

En anden af de mest interessante museer besøgende kan mødes i Salamanca er Museo Lazaro Galdiano. Museo Lazaro Gadiano udviser mange forskellige elementer og kunstværker spredning inden en stor bygning, som har over 37 værelser. Inden for de genstande og kunstværker stykker besøgende kan mødes i dette museum, der er, for eksempel, malerier og andre værker af kunstnere som Velázquez eller El Greco, samt originalt tøj, smykker og tilbehør fra XV århundrede.

Museo Lazaro Galdiano - Madrid i Spanien
Museo Lazaro Galdiano

Museo de Unamuno

Museo de Unamuno er en anden af de vigtigste pletter turister kunne mødes samtidig med at det er i Madrid og Salamanca. Dette museum blev oprettet til ære for Miguel Unamuno, en stor spansk forfatter. Mens mødet Museo de Unamuno, besøgende kunne iagttage mange interessante ting i forbindelse med forfatter, såsom billeder, møbler, og et bibliotek.

Museo de la Universidad

Museo de la Universidad eller Universitets Museum er et andet interessant sted at besøge på dette område. Dette museum viser en række unikke genstande og antikke skulpturer samt bygningen har en meget ejendommelig loft, som viser dyrekreds tegn i det, malet af Fernando Gallego i XV århundrede.

Andre museer i Salamanca

Der er flere andre interessante museer og spots fordelt over hele Salamanca og omegn. Blandt disse andre steder er der Museo Art Nouveau og Art Deco, den Convento y Museo de las Ursulas, Museo de Bellas Artes de Salamanca, Museo del Convento de Santa Clara, Museo del Convento de San Esteban, Museo Taurino , og Museo Catedralicio blandt andre.

Kort over Salamanca i Madrid