Interessante spanske museer

Spanien er et land meget rige på kunstneriske og arkitektoniske fortid, og de turister, som nyder godt af sådanne fag og ønsker at opfylde gallerier og museer vil være i stand til at gøre det på de fleste af landets byer. Der er meget stor liste over spanske museer og gallerier værd, der skal besøges, og der er nogle vigtigste, som ikke bør gå glip af.

Museo del Prado - Madrid i Spanien
Museo del Prado

Museo del Prado

Museo del Prado eller Prado Museet i Madrid, er blandt de største museer turister bør forsøge at besøge mens der i Spanien. Dette museum er ikke kun blandt de vigtigste i dette land, men blandt de mest interessante virksomheder i hele Europa også. Ved at besøge Prado-museet, turister kunne mødes interessante kongelige samlinger fra århundreder siden, samt en forbløffende samling af spanske malerier, der er faktisk siges at være den største en af verden i sin art.

Ud over de kunstværker stykker og elementer de Prado Museet udstiller, er det også interessant på grund af sin struktur og arkitektur. Denne bygning blev bygget i det XVIII århundrede af kong Ferdinard VII og viser en meget klar og neat neoklassisk stil gennem sin struktur såvel som inden for sit dekorationsgenstande og generelle udseende.

Guggenheim museet i Bilbao - Spanien
Guggenheim museet i Bilbao

Guggenheim Museet

Andre store museum turister bør forsøge at imødekomme, mens der i Spanien er den Bilbao Guggenheim Museum. ilbao Guggenheim Museum ligger i retning af det nordlige område af Spanien, i den baskiske by, og tilbyder en meget ejendommelig moderne arkitektur og stil blandet med nogle unikke kunstværker stykker fra forskellige steder. Denne Museum kan være meget attraktivt for dem, der nyder arkitektur såvel som for dem, der nyder kunst.

Andre museer i Spanien

Der også er flere andre Museer værd at blive besøgt inden for Spanien. Blandt disse museer, der er Museo de Bellas Artes eller Fine Arts Museum of Bilbao, Museo de Cádiz, Museo de Arte Contemporáneo eller Contemporary Art Museum i Ibiza, Museo Thyssen Boremisza i Madrid, Centro Cultural Contemporáneo i Palmas de Mallorca, Museo Municipal de Arqueología i Segorbe, Museo de Arte Contemporáneo i Sevilla, og Museo de Historia de Tarragona, blandt mange andre.