Thyssen-Bornemisza museet

Museo Thyssen-Bornemisza er et moderne museum, som ikke regne med så mange års eksistens, da de fleste andre spanske museer, men er en af de mest fantastiske dem. Museet Thyssen-Bornemisza udviser en meget enestående samling af kunstværker stykker, der faktisk siges at være blandt de mest interessante virksomheder i hele verden.

Baron Hans Heinrich Thyssen-Bornemisza

De fleste af de kunstværker stykker udstillet i Thyssen-Bornemisza Museum tilhører Baron Hans Heinrich Thyssen-Bornemisza, som er kendt for at vaere en af de største kunst samlere af verden. Baron Hans Heinrich Thyssen-Bornemisza’s kunstsamling betragtes som den anden største af sin art i verden, kun indledes af kunstsamling ejes af det britiske monarki. Baron Hans Heinrich Thyssen-Bornemisza, gift med en spansk kvinde, forudsat at Museo Thyssen-Bornemisza med en stor mængde malerier fra hans indsamling, dreje det på denne måde i en af de mest interessante museer i Spanien.

Malerier udstillet i Museo Thyssen-Bornemisza er organiseret efter det tidspunkt, de blev skabt snarere end efter kunstnerens navn, på en sådan måde, at de tillader besøgende at have en god idé om, hvordan forskellige kunstnere ville udtale sig i hver époque. denne måde, er der malerier fra flere forskellige fantastiske kunstnere blandet sammen i en samme rum og organiseret på en sådan måde, at besøgende kunne næsten rejse gennem historien ved at iagttage dem.

Værker fra renæssancen og barokken

Museo Thyssen-Bornemisza udstiller kunst arbejde stykker, der stammer fra så langt tilbage som i renæssancen og barokken époques. Denne måde, besøgende, som tilgang dette museum ville have en chance for at observere en samling af malerier skabt under XV århundrede, og der kan følge en sådan ren stil fra renæssancen, som ville være meget svært at finde på andre museer.

Caravaggio, Bonnard, Monet med flere

Der er så mange fantastiske kunstværker udstillet i Museo Thyssen-Bornemisza, at det ville tage mange timer at observere dem, og det er derfor anbefalelsesværdigt at regne med et par spare timer på det tidspunkt, at besøge det. Blandt de store beløb interessante kunstværker stykker besøgende kan mødes i dette museum, der er for eksempel det Portræt af Giovanna Tomabuoni skabt af Ghirlandaio, den bebudelsesdag af El Greco, skildringen af Saint Catherine af Caravaggio og mange andre kunstværker stykker skabt af kunstnere såsom Bonnard, Monet og Van Gogh.