Museo del Prado i Madrid

Museo del Prado, der ligger i Madrid, Spanien, siges at være den største kunstmuseum af verden. Dette museum udstiller en bred vifte af forskellige kunstværker, såsom malerier, skulpturer, tegninger, blandt mange andre. Denne museets kunstsamling er så stort, at de rent faktisk kan kun udstiller omkring 25% af de samlede værker, de har på grund af omstændighed, at de ikke har plads nok til at udstille dem alle.

Museo del Prado - Madrid i Spanien
Museo del Prado

Museets historie

Baggrunden for Museo del Prado, kan spores tilbage til époque, hvor Charles II var konge af Spanien, og begyndte at indsamle kunstværker stykker i sin faste bopæl. Denne kunstsamling ville være første skridt i oprettelsen af Royal Museum of Maleri og Skulptur oprettet mens Fernando VII blev konge, og der vil senere blive den faktiske Museo del Prado.

Museo del Prado udstiller sine kunstværker stykker i to forskellige vigtigste bygninger, Villanueva og enorme del Buen Retiro. Inden for de Villanueva bygning, besøgende kunne opfylde de fleste af museets kunstværker, mens der i de enorme del Buen Retiro de ville være i stand til at observere ikke så mange, men et par meget interessante såvel som uden tvivl gøre dette område værd for at være også besøgt.

Oplev de største kunstnere

Der er kunstværker stykker fra en bred vifte af kunstnere, oprindelse og époques udstillet på Museo del Prado. Kunstværker skabt af kunstnere fra Spanien, Tyskland, Frankrig, Italien og mange andre oprindelser kan observeres samtidig gå fra det ene værelse i dette museum til det andet, møde kunst stykker af kunstnere som Velázquez, Murillo, Goya, Rembrandt, Cranach , Hans Memling, Patinir, Tiziano, og Rafael blandt mange andre.

Museo del Prado er uden tvivl en af de vigtigste pletter turister bør besøge og samtidig være i Madrid. Dette museum er et af de mest interessante steder, som dem, der nyder kunst kunne mødes i denne by, selv om der også er flere andre fantastiske museer og gallerier samt, drejning Madrid til et af de vigtigste kunst relaterede destinationer turist kunne finde i hele verden.

Street View fra Museo del Prado i Madrid