Guernica y Luno

Beliggende lige nordøst for Bilbao, Guernica er midt i Baskerlandet og den baskiske hjerte. Under træ Guernica nær Møde House, råd Viscaya mødtes for afvikling af forsvarsforbeholdet politikker og accept af royal chartere. Og under disse filialer Guernican krigere førte agitation for baskisk selvstændighed i 1932. I 1937, byen blev kraftigt bombarderet af den spanske regering hævdede, tyske fly, men baskerne har altid ment, det var den spanske regering, der gjorde det. Omdrejningspunktet i Guernica er oprør og lidenskab.

Bombardementet i 1937

Denne hændelse inspirerede Pablo Picasso at male “Guernica”, som du kan se på Prado i Madrid. Mange bygninger er blevet alvorligt beskadiget under bombardementet, men du kan besøge Rådet House, Tribunales, og kirken Santa Maria la Antigua. Guernica i dag er moderne og behagelige, men mindet om bombningen stadig bor kraftigt i indbyggere ‘hukommelser, og de har aldrig tilgivet den spanske regering for dens medvirken eller dens manglende evne til at undskylde (Tyskland undskyldte for sin del i 1999).

Længe før sin identifikation med nazistiske terrorisme men Guernica var homme af gamle mennesker i huler i Santimamine du kan besøge 17.000 år gamle hulemalerier som fint som Altamira. I Guernica flodmunding, tusindvis af romerske Artifacts Der er fundet, og den gamle romerske monumenter ligesom Morga Stella kan stadig ses, primært på venstre bred af floden.

Hvad man kan lave i Guernica y Luno?

Der er tre gratis og en betalt museum i byen, men kun de Guernica Fred Museum afgifter en meget lav optagelse pris. Baskerlandet Museum, forsamlingen House, og Biosphere Reserve er alle gratis.

Peace Museum er centreret omkring bombningen af Guernica, men adresser opnåelse af fred i hele verden.

Ud over de museer, kan du besøge Parish Church of Santa Maria, en grundlæggende gotiske kirke, som fandt næsten tre hundrede år at fuldføre. Palacio de Alegria Mansion House wsa ombygget i midten af det 18. århundrede, og i dag huser Baskerlandet Museum.

Klostret i Santa Clara, oprindeligt en Franciscan orden, er knyttet til Hospital af domænet Biscayaregionens myndigheder. Begge er historiske bygninger, men de blev alvorligt beskadiget i bombningen af Guernica. Det meste af, hvad du ser i dag blev rekonstrueret fra de oprindelige bygninger.

At værdsætte baskiske kultur fuldt ud, skal du besøge Tree næste til mødet House. Inde i møde hus er også kirken Santa Maria.

Ligesom det meste af Spanien, Guernica har snesevis af karnevaler og festivaler i løbet af året. Bortset fra marts, april og september, er du sikker på at finde en gang wheneve ryou besøg.

Hvor man kan bo i Guernica y Luno?

Den ene fremragende hotel er Hotel Guernica. Det er ikke usædvanligt, men det er behageligt og komfortabelt. Du kan få morgenmad nedenunder, men ingen andre måltider serveres her. Det er imidlertid placeret i nærheden af mange fremragende små restauranter. Hotel Guernica tilbyder babysitter og en plads til mennesker med begrænset mobilitet.

Spisesteder i Guernica y Luno

Hvis du er sulten, så prøv Asador Zaldua, hvor din middag kommer fra spits over en gloende grill du kan se fra hvor du sidder. Skaldyr, fisk og andre køkken er til rådighed her, kogte i traditionelle baskiske manerer. Som de fleste spanske restauranter, middag serveres meget sent faktisk. I løbet af sommeren, skal du forbehold at komme i.

Hvis du foretrækker at blive dyppet i baskiske kultur, prøv Baserri Maitea, indbygget i en 300-årig baskiske bondehus med udsatte bjaelker i et højt loft draped med hvidløg og rød peber, for atmosfæren og praktisk brug. Fangsten af Dag er altid fremragende.


Reklame
Brug for flere kunder til din SaaS virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet Fake Mayo og få inspiration til online markedsføring- der virker.