San Sebastian – Brede strande, blåt hav og høje bjerge

I 1845, dronning Isabella II gjort San Sebastian et populært feriested, hvor hun tilbragte sommeren der, og senere gjorde det til sommer ophold i den kongelige domstol. Dens popularitet ikke svinder ind med åbningen af det casino i 1887, og det var en populær skjul for europæiske aristokrater under Første Verdenskrig. Med brede strande, blåt hav, og høje grønne bjerge hele vejen rundt, er det ikke så mærkeligt, at de Haut Monde har fundet San Sebastian en bewitching sted.

Badebyen San Sebastian i Spanien
San Sebastian

Brede boulevarder, caféer og butiksliv

På mange måder, San Sebastian ikke helt føler reel. Det har en fairyland atmosfære, med sine rene brede boulevarder, elegante butikker og skjulte caféer sammenstillet mod La Parte vieja, en ældre del med smalle snoede gader gennem middelalderen hjem og hemmelige plazas. På stranden, kan du nyde havet breezes off Biscayabugten.

San Sebastian blev nævnt i historien for første gang i 1014, og blev semiautonomous omkring 1170. I forhold til mange baskiske samfund, det havde en meget stille historie, selv om det blev brændt i 1813 i en kamp mellem de kræfter af Napoleon og Wellington. Den gamle by og havnen stå nær Mount Urgull, hvor du vil finde den 500-årige Mota Slot. Den moderne by strækker sig ud til strandene La Concha Bay, hvor kapsejladser holdes på Feast of St. Sebastian i januar. Den gotiske kirke San Vicente, den barokke kirke Santa Maria og San Telmo, et kloster-vendt museum, er alle beliggende i den gamle by. I den nye by, de neo-gotisk katedral af El Buen Pastor stande.

San Vicente kirken i San Sebastian - Spanien
San Vicente

La Concha strande huser internationale jazz-og filmfestivaler, såvel som et paradis for turister. Du vil også være i stand til at deltage i tyrefægtning, hvis du vil.

La Concha stranden i San Sebastian
La Concha stranden

Selvom San Sebastian kan idyllisk, hvis du hører om protester du bør holde sig væk fra dem. San Sebastian er en af de pladser af baskiske nationalisme, og hyppige protester, undertiden igen voldelige er også kendetegnende for byen.

Hvor man kan bo i San Sebastian?

San Sebastian har adskillige glimrende hoteller montering hver prisinterval. De bedste og dyreste af disse er Hotel Maria Cristina. Dette hotel er i midten af byen, og har en smuk facade af ironwork og chiseled sten. Hvis du kan lide at køre i berømtheder, er dette stedet; Nouveau rige, filmstjerner og andre kendte mennesker hyppige dette hotel. Det offentlige rum er smukt dekoreret i mahogni, Onyx, og frisen, og gæsteværelserne er ødsel. En on-site restaurant, bar, lounge, og babysitter service er alle let tilgængelige.

I den anden ende af bekostning, men stadig pæn, er den Pension Aida, en charmerende lille hotel med små, komfortable værelser og private badeværelser. Der er næsten ingen faciliteter, men Pension Aida er tæt på noget, du har brug for, fra bar til drycleaners.

Spisesteder i San Sebastian

Akelare betyder “hekse” sabbatten “i baskisk, og restauranten Akelare sikkert synes magiske. Chef Pedro Subijana, vinder af 1983-prisen for bedste kok i Spanien, aldrig skuffer. Restauranten er i sig selv en sekskantet villa med store vinduer tilbyde panoramaudsigt over Biscayabugten i alle dens stemninger. Måltider her er baseret på baskisk bondehus opskrifter, men tilberedt perfekt med de friskeste ingredienser, og opdateres til den moderne palet. Subijana opfandt Nueva Cocina Vasca eller moderne baskiske køkken, og du kan fortælle, når du forsøger hans nyskabelser. Hvis du gerne baskiske madlavning, skal du spise her kun én gang.

Den Juanito Kojua er kendt i hele Spanien for sin fremragende fisk og skaldyr retter. Det har lidt udsmykning eller stemning, men dens portioner af friske fisk er generøse. Selv om de tjener andre former for kød, du bør holde med fisk for den bedste oplevelse.

Kort over San Sebastian i Spanien