El Raval – Barcelonas største bydel

Modsatte Las Ramblas er El Raval, den største indre by nabolaget finder du i Barcelona. Planerne for New Barcelona er centreret her, og du finder hele blokke af gamle nusset boligblokke er jævnet for at gøre plads til nye skinnende bygninger, åbne pladser og boulevarder, og faciliteter til formål at gøre livet mere livable her. El Raval er kendt for at have et tæt multikulturelle mix, og kan være den mest multikulturelle kvarter i Europa. En gåtur rundt i gaderne vil overbevise Dem om dette er sandt, med pakistanske stof grossister konkurrerer om pladsen med sydamerikanske spice boder, både ved siden af mere traditionelle butikker sælger vine.

El Raval i Barcelona
El Raval

Museer, markeder og film

Muslimske indbyggere bliver kaldt til bøn fra Adhan, som lyder ud fra moskeer placeret ved siden af yoga skoler og kristne kirker. De MACBA (Museum of Contemporary Art) er placeret i dette område. Det er en stor hvid bygning, der skiller sig ud, og de konkrete kvadrat, før det er blevet et populært sted for kvarter børn at spille fodbold eller cricket, skateboard eller bare hænge ud. Housewives passerer igennem på deres vej til Boqueria markeder og fastsættelse af Rambla del Raval, et bredt fodgænger avenue, vil du finde ideel caféer og coffeehouses. Den Filmoteca (Cinema Foundation) er på den nordlige side, og overalt vil du se tegn på dette gamle og affældigt kvarter springing til nyt liv.

MACBA - Museum for moderne kunst
MACBA – Museum for moderne kunst

Du kan finde den gotiske katedral, Roman fonde, og en vej til Ribera herfra. Men besøg på mund; det stramme, pedestrianized, og har et væld af ensrettede gader.

Barrio Chino – det kinesiske kvarter

Hvis du har dit hjerte indstillet på at besøge de gamle El Raval, kan du prøve de Barrio Chino, den nederste halvdel af dette afsnit i nærheden af havnen. Dens navn oversætter til “kinesiske kvarteret,” men dette område er på ingen måde Chinatown. Det er mørkt, deprimerende, og du vil finde prostitution praktiseres åbent. Der er stadig mange tegn på fornyelse her, men hvis du besøger en bar eller restaurant her, hænge på din ejendom; tyvene, prostituerede, narkohandlere og pung snatchers finde dette område at være et godt hjem.

Du vil sandsynligvis finde gode overnatningsmuligheder i det nærliggende område Ribera; El Raval og dets subneighborhoods måske ikke det bedste sted at tilbringe natten.

Spisesteder i El Raval

Casa Leopoldo er en af de drager af de Barrio Chino, og i en underlig måde ville det ikke være det samme uden den noget forsumpet walk. (Hvis du går om natten, dog overveje at tage en cab!) Casa Leopoldo blev grundlagt i 1939, og tjener nogle af de friskeste og bedste skaldyr i byen: ål med rejer, barnacles, sepiablæksprutte, og dyb-stegt tommer lange ål .

Quo Vadis er et af de fineste restauranter i Barcelona, og gør en reel crowd fra Liceu Opera House næste døren. Sit hjem er en århundrede gammel bygning, og den trives i nærheden af åben boder af famolus Boqueria fødevaremarkedet. Det er stille og diskret, og kun få turister vide om det. Fire paneled spisesaloner hus fremragende og sofistikerede køkken gerne stegt gåselever med svesker, grillet og flambeed fisk, og fremragende frugt desserter.

Kort over El Raval i Barcelona