Vandretur gennem Las Ramblas

Med bur firben, enorme steg og blomster buketter, dekoreret kinesiske bygninger, der arbejder kunstnere, gade cafeer, mimes, prostituerede, hestetrukne vogne, og de levende statuer, Las Ramblas er en dynamisk og levende del af Barcelona. Priserne her er stejl, men hvis du vil have frokost på en udendørs café med atmosfæren, dette ville være, hvis det skal gøres.

Las Ramblas i Barcelona
Las Ramblas

Las Ramblas har to liv

Las Ramblas i virkeligheden er to kvarterer: en i løbet af dagen, hvor du kan gå rimeligt sikkert med børnene, og derefter natten Las Ramblas, hvor tingene er ikke så børne-egnede. I løbet af dagen, bør du sikre dig med at holde et vågent øje med din pung eller taske, og et stramt greb om dit barn. Der er tyve og lommetyve her. Men du vil se tingene i Las Ramblas du vil ikke se andre steder i Barcelona, ligesom udendørs animalsk boder sælger eksotiske fugle og firben og gade markeder med enestående tilbud.

Gadebod i Las Ramblas i Barcelona
Gadebod i Las Ramblas

Hold øje med svindlere og lommetyve

Svindlere er også temmelig fælles her, så hold øje ud for dem. De fleste gaden spil kan du se her, er ikke let varemærker. Om natten, de prostituerede kommer ud, og nej, det er ikke lovligt i Barcelona. But the police don’t pay a whole lot of attention to Las Ramblas either. Men politiet ikke betaler en masse opmærksomhed på Las Ramblas enten. Et trick for at holde øje med: prostituerede omgiver dig og spørge, hvis du ønsker deres forretning, så mens du er distraheret med hinanden henter din lomme. Må ikke bære store mængder af kontanter her. Og mener ikke, at en rejse bælte, der transporterer penge i din front end baglommen, eller endog transporterer penge i din sko vil holde det sikkert.

Den nemmeste måde at komme rundt Las Ramblas er ikke vandreture rundt, men i stedet overveje at få et pass til turist bus. Du kan komme til og fra efter behag, mens din Passet er gyldigt, og du kan endda få en kupon bog for rabatter på mange af de bedste attraktioner her. Du kan finde det turist busser øverst på Las Ramblas.

Hvor man kan bo ved Las Ramblas?

Hvis du ønsker at opholde sig tæt på Las Ramblas, prøv Le Meridien Barcelona. Det er praktisk at metroen, førerhuse, og krydstogtskibet docking området samt kun få skridt fra Las Ramblas. Værelserne er fremragende, med plasma-TV, komfortable badekar i nærheden af en anden TV, gode senge og puder, og et venligt personale. Le Meridien tilbyder masser af lidt specielle rører, der vil glæde dig. Sørg for, at du kontrollerer de har aircondition, når du ankommer, hvis du tror det vil være nødvendigt, at de ikke tænde den, indtil temmelig sent på foråret. Og det er en pebret hotel, ikke blot i værelse afgifter, men også i bar og restaurant afgifter.

Las Ramblas

Den Apsis Splendid Hotel er et dejligt hotel, og ikke så dyre som Le Meridien. Værelserne er rummelige og ren, at tv har masser af kanaler til alle sprog, og klimaanlægget er fantastisk, så det er et perfekt sted at slappe af efter en lang dag med at udforske Barcelona. De Apsis er meget praktisk at Las Ramblas, i nærheden Placa Universitat . Hvis du går herfra til Placa Catalunya derfra mod nord op Pg de Gracia, vil du finde masser af restauranter, cafeer, og steder at shoppe. For morgenmad, overveje at gå ud til nærliggende Mistral bageri, hvor du vil finde fremragende kaffe og kager. Værelserne i ryggen er en smule mindre med mindre mening end dem i front, men de er langt mere støjsvage og kan gøre en reel forskel for dig, hvis du er en let sovekabine.

Hvad skal man lave ved Las Ramblas?

En af verdens mest fremragende mad markeder, La Boqueria, ligger på Las Ramblas. Det er det største marked i Europa, og omfatter nogle af de bedste barer og caféer i Barcelona. Dette er hvor de skal henvende sig, hvis du ønsker at vide, hvad der er på forkant med Middelhavet køkken. La Boqueria har været i nogenlunde det samme sted i flere hundrede år, begyndte for længe siden ved catalansk bønder kommer til byen for at høg deres produkter. I 1914, at markedet var mere eller mindre den samme form den gør i dag, med fem vinger og over tre hundrede marked boder. Udbuddet ændres fra sæson til sæson, og selv hvis du ikke ønsker at købe noget mad, de optøjer af farver og dufte er mere end værd at komme efter. Candy farver og frugtagtig aroma dominerer durign foråret, når jordbær og ferskner er modne, og efteråret ser farverne tone i yellows, appelsiner, og røde farver, når falde afgrøder er i.

La Boqueria i Barcelona
La Boqueria

Isla del pescado – Fiskeøen

Et område, Isla del pescado (Øen Fish) tilbud i fisk og skaldyr , og inkluderer et utroligt udvalg af fisk: kæmpe tun, rejer, grupper, scorpionfish, levende languster. Besøg tidligt i morges for det bedste valg og den bedste mulighed for at se dette marked i aktion. Morgenmad på Pinotxo er, hvor du kan møde mange af byens mest berømte kokke, inden de gør deres daglige indkøb. Visit stadepladser mod tilbage til bedre priser, og ofte er det bedre kvalitet og udvælgelse.

Street View fra Las Ramblas i Barcelona