Gràcia – Rolige fornøjelser

Gracia er en meget udsøgte, unikke nabolaget af to-etagers huse, solrige plazas, og en boheme atmosfæren, dels på grund af sin store befolkning af studerende og kunstnere.Nabolaget udvider mod nord af Passeig de Gracia og Diagonal, og dens landsby-lignende atmosfære skyldes, at det var en gang sin egen separate landsby uden for væggene i Barcelona. Du kan finde gader foret med workshops denne dato hundreder af år tilbage, og i stedet for monumenter finder du charmerende kvarterer og intime pladser, levende testamente for almindelige mennesker, der lever og levede her i stedet for sten statuer af berømte mennesker.

Gràcia i Barcelona
Gràcia

Placa del Sol og Placa Ruis

Den Placa del Sol og Placa Ruis jeg Taulet (som har en karakteristisk clocktower) er blandt de smukkeste af kvadraterne at stoppe på. Stop ved en cafe her og nyde atmosfæren som du slentre gennem Gracia. Or. tid dit besøg, så den falder sammen med en af de årlige Fiestaer her.

Hvor man kan bo i Gràcia?

Hotel Meliá Barcelona Sarria ligger kun en blok fra hvor Avinguda Sarria og Avinguda Diagonal mødes, til højre i midten af business-distriktet. Dette hotel er vurderet fem stjerner, og er blevet til mere end et kvart århundrede. Mens mange værelser blev renoveret i 1990’erne, selv om nogle af dem er begyndt at se lidt slidt og har brug for opmærksomhed, så du skal ikke forvente perfektion trods ratingen. Du kan finde behagelige og godt indrettede værelser i afslappende neutrale toner, hvilket gør Hotel Melia Barcelona Sarria et fremragende valg til afslapning efter en lang dags sightseeing. Der er to restauranter og en bar her, såvel som babysitter, så du kan gå ud og nyde nattelivet, mens vide dine børn er sikre.

Det er meget quirky, med smuldrende kolonner og skrælning maling, men besidder et ulige charme for dem, der ønsker et hotel, der er også en oplevelse. Du kan finde kæledyrs overnatningsmuligheder her, men hvis du er allergisk, kan du omgå den. Køkkenet er kommuner, som det er overgroet haven. Ikke alle badeværelser er private, så du kan afvikle deling. This isn’t as terrible as you might think; the hotel is spotlessly clean. Det er ikke så forfærdeligt, som du måske tror, er hotellet fuldstændig rent. Den bedste plads på Akropolis Guest House har en terrasse med fremragende udsigt over byen.

Spisesteder i Gràcia

For autentisk catalansk køkken, kan du prøve Via Veneto, men være sikker på at gøre dine reservationer. Med konsekvent velsmagende køkken og en gavmild dosis af klasse, dette er en udmærket restaurant, at anden måde altid falder ind under radaren, når folk opmærksom på de bedste steder at spise. Men restauranten er vel patroned ved regulars og besøger sports-stjerner, så det egentlig ikke bekymre sig om turist-virksomhed, det taber. Via Veneto er kendt for servering fremragende spil og vilde svampe kogt til perfektion, og du får en masse. Deres underskrift andelevere parabol er velkendt, og vinkortet er legendarisk, nummerering omkring 10.000 flasker i deres egen bodega. Og din dessert kan være noget så almindeligt som ost, eller som eksotiske som kanel is.

Kort over Gràcia i Barcelona