Avilas mure – På UNESCOs Verdensarvsliste

Væggene af Avila er blandt de mest interessante og ikoniske elementer af ikke kun Spanien, men alle Europa. Disse mure repræsenterer vigtige historiske begivenheder og en periode, der var afgørende for mange lande på kontinentet, hvor araberne og de kristne ville bekæmpe hinanden for kontrol og domænestyring over dem.

Avila i Spanien
Avila

Invasion af arabere

Byen Avila første gang blev invaderet af araberne omkring år 715, som holdt deres holdning og kontrolleret byen indtil 1089, hvor de kristne kæmpede dem for det, og vandt. Siden da har disse kræfter holdes kampe over kontrollen af dette spot og mange andre, lader deres præg på mange antikke spanske byer.

Væggene af Avila blev bygget i løbet af middelalderen, i XII århundrede. Disse vægge er af en udvidelse på omkring 8200 meter eller 2500 meter, med en højde på omkring 12 meter og en tykkelse på 3 meter, og viser 90 tårne spredes nu og derefter langs hele sin udvidelse. Disse mure blev bygget omkring den gamle by og for at beskytte det mod enhver invasion eller krigere.

Bymuren omkring Avila
Bymuren omkring Avila

De fleste af de konstruktioner af den gamle by i Avila blev bygget mellem XI og XII århundreder. Den vigtigste bygning bygges i disse år i den gamle by var Kirken. Denne kirke vil tiltrække en stor mængde af pilgrimme, der ville gå til det ankommer fra mange forskellige steder i landet.

Avila katedralen

Den vigtigste kirke eller Cathedral af Avila er en af de mest interessante bygninger i byen og dens omgivelser. Santa Teresa af Jesus blev født i denne kirke, og det er sagt, at hun ville have visioner og paranormal erfaringer samtidig med at det er i den, som ville være blandt de vigtigste grunde, som så mange pilgrimme ønsker at gå til denne kirke.

Katedralen i Avila
Katedralen i Avila

Ud over sine vægge, Avila tilbyder også andre særlige kendetegn, såsom for eksempel det faktum, at det er den største by i hele Spanien. Denne by er meget interessant, og det blev anerkendt del af World Heritage for Humanity af UNESCO i 1985 på grund af sine karakteristika og egenart.

Kort over Avila i Spanien

Skriv kommentar