Habsburg

Habsburg Madrid eller Madrid de las Austrias er en mærkelig plet i byen er karakteriseret ved at have mange af sine konstruktioner bygget under époque, hvor Spanien var omfattet af den habsburgske imperium. På denne måde, er dette stedet er meget bestemt ikke kun på grund af dets arkitektoniske karakteristika men til sin fortid og historie også.

Selv om der er et område af byen, som koncentrerer sig flere konstruktioner fra Habsburg époque, der er bygninger fra denne periode spredes i hele byen. Mange af de mest interessante konstruktioner turister kunne finde, hvor bygget i løbet af disse år er stærkt knyttet til, at époque på grund af deres historie.

Arkitektur i Habsburg

De turister, der ønsker at opfylde interessante konstruktioner og observere bygninger appel fra en arkitektonisk synspunkt bør sørge for at besøge Habsburg Madrid. Habsburg Madrid har konstruktioner, som viser stilarter typisk fra renæssancen og barok-arkitektur, der ikke kun interessant på grund af deres strukturer, men at deres dekorationsgenstande og kunst arbejde stykker også.

Der er flere konstruktioner tilhører Habsburg Madrid eller stammer fra det Habsburg époque. En af disse konstruktioner er Monasterio de la Encarnación eller Encarnación Kloster, et meget interessant bygning besøgende bør ikke gå glip af. Nærheden af dette kloster er der andet sted at besøge, Palacio de Uceda eller Uceda Palace bygget i løbet af Habsburg époque såvel.

Paza de la Villa

Plaza de la Villa og dens omgivelser er et spot, der viser flere konstruktioner dating fra Habsburg époque. Blandt disse konstruktioner placeres i de omgivelser Plaza de la Villa der er Casa Cisneros eller Cisneros House, Torre de Lujanes eller Tower of Lujanes, og Casa de la Villa. Alle disse spots er meget interessant og stærkt relateret til Habsburg Madrid.

Plaza de la Villa - Madrid i Spanien
Plaza de la Villa

Plaza Mayor

Plaza Mayor og omegn også har nogle interessante bygninger stammer fra det Habsburg époque. Inden for dette område, turister kunne finde konstruktioner såsom la Catedral de San Isidro eller katedralen San Isidro og nogle andre bygninger fra forskellige historiske perioder, såsom Lope de Vega hus eller den gamle Bageri hus og den gamle butchery som er meget ejendommelige spots såvel.

Lope de Vega - Madrid i Spanien

Kort over Habsburg i Madrid