Centro de Arte Reina Sofia

Centro de Arte Reina Sofia eller Reina Sofia Art Center er et af de vigtigste moderne kunst centre i Spanien og en af de første steder besøgende, der nyder kunst bør besøge, mens der i Madrid. Denne kunst Center udstiller kunstværker fra flere forskellige fantastiske kunstnere såsom Salvador Dalí, Joan Miró og Pablo Picasso blandt andre.

Centro de Arte Reina Sofia
Centro de Arte Reina Sofia

Kunst og arkitektur

Reina Sofia Art Center i Madrid er enestående ikke alene på grund af den fantastiske kunstværker stykker udstillet inden for dens interiør, men på grund af den måde sin antikke arkitektur er blevet genanvendt og kombineret med nogle moderne elementer. Visiting dette stedet er en unik oplevelse, ikke kun ud fra et kunstnerisk synspunkt, men fra en arkitektonisk en så godt.

Oprindeligt et hospital

Opførelsen af Centro de Arte Reina Sofia plejede at være et antikt hospital enkle arkitektur, og som bruges til at vise en klar granit facade. I dag er denne bygning har modtaget glas elevatorer og andre moderne tilføjelser, som forårsager det at have en temmelig interessant udseende, selv om dens interiør er uden tvivl det mest attraktive side.

Det indvendige af bygningen, hvor de Centro de Arte Reina Ana er etableret, er primært opdelt i tre områder: et auditorium, et offentligt bibliotek og moderne kunstudstillinger stedet. Hvert af disse områder ligger i et næsten uafhængig bygningen, selvom de tre af dem tilhører den samme art center.

Moderne kunst

Det område dedikeret til moderne kunst er den mest attraktive for turister på grund af skønheden i de stykker, der kan observeres i det. Inden for den anden sal i den bygning, besøgende kunne iagttage kunstværker stykker fra nogle af de mest fantastiske kunstnere i Europa og verden fra alle gange som Picasso eller Dalí, mens inden for det fjerde sal besøgende kan iagttage kunstværker fra nutidige kunstnere fra Spanien samt fra flere andre lande. Iagttage de forskellige grupper af kunstværker og lære om dem er meget nemt skyldes, at de forskellige samlinger er placeret på forskellige værelser bestilles i henhold til den tid, de blev foretaget, og deres ophav.

Street View fra Centro de Arte Reina Sofia i Madrid