Burgos og dets katedraler

Burgos er en smuk provins beliggende i den spanske region Castilla y León mod nord vestlige område af landet. Byen Burgos er hovedstaden i provinsen af samme navn, og der er omkring 175.000 indbyggere, der bor inden for det område af byen og dens omgivelser.

Burgos i Spanien
Burgos

Den officielle oprindelse Burgos datoer fra IX århundrede, da det blev grundlagt under navnet Walled landsbyer. I løbet af denne époque, dette område blev besat af Visigoths, som gav byen dette fornavn. Nogle interessante data og opdagelser blevet grundlagt inden for dette område gøre det til en meget interessant stedet for dem, der nyder godt af at lære om historie.

Den katolske biskop

Under X og XI århundreder Burgos gik gennem mange andre interessante begivenheder. Blandt de vigtigste hændelser, som skete i løbet af X århundrede i denne by, der var etableringen af en katolsk biskop, der gav popularitet til dem i omgivelser. Under XI århundrede, Burgos blev opkaldt hovedstaden i det, der blev kendt som Kongeriget Castilla.

Religiøse bygningsværker

Burgos har mere religiøse konstruktioner og elementer end nogen anden by i Spanien. Denne by har været stærkt knyttet til den kristne religion næsten fra sit fundament, og har fået bygninger, kirker, katedraler og mindesmærker i tilknytning til religion i hele pass af århundreder.

Katedralen i Burgos i Spanien
Katedralen i Burgos

De mest interessante religiøse bygning hat kan findes i byen Burgos er dets vigtigste Cathedral. Burgos Katedralen blev oprindeligt bygget i det XIII århundrede, selv om det har modtaget nogle tilføjelser i XIV og XV århundreder som godt. Denne katedral viser en struktur og en facade typisk gotisk, med to store tårne på dets vestlige side og indgange indrammet med interessante arkader.

Monasterio de las Huelgas i Burgos
Monasterio de las Huelgas

Las Huelgas klosteret

Ud over katedralen i Burgos, denne by har også flere andre store religiøse konstruktioner, såsom pr eksempel Monasterio de las Huelgas eller Las Huelgas klosteret. Den Monasterio de las Huelgas blev bygget omkring år 1180, og viser en meget interessant arkitektonisk struktur med to attraktive Cloisters. Også den Monasterio de Miraflores er en anden en af de vigtigste religiøse konstruktioner af Burgos, hvor besøgende kan også opfylde mausoleum kong John II og hans hustru.

Kort over Burgos i Spanien

Skriv kommentar