Zafra

Slottet i Zafra, bygget i XV århundrede, stadig viser de fleste af sine oprindelige elementer og funktioner bliver en af de mest interessante konstruktioner turister kunne mødes i regionen Extremadura. Denne måde, de turister, som nyder godt af arkitektur, design og historie bør ikke gå glip af denne by, mens det er på dette område af Spanien skyldes ikke blot dette slot, men flere andre konstruktioner såvel som sammen igen denne by til et af de mest tiltalende af regionen.

Zafra - Extremadura i Spanien
Zafra

Kendt som den hvide by

Byen Zafra ligger i den lavere området Extremadura, på omkring 100 miles nord fra Sevilla og 40 miles syd for Mérida. Denne by er lokalt kendt som den hvide by på grund af sin særegne hvide vægge. Ud over sin antikke slot, Zafra har også flere andre fantastiske konstruktioner og charmerende spots værd for besøgende at besøge.

Slottet i Zafra

Zafra slot blev bygget i 1450 og 1460 efter anmodning fra Dukes af Feria. Et af de mest interessante områder inden for dette slot er sin gårdhave, som ser næsten samme måde, som da det blev netop bygget. Et andet interessant område inden for slottet er Golden Room eller Sala Dorada, der viser en meget ejendommelig loft og er meget rig på historien som godt.

Zafra slot i Extremadura - Spanien
Zafra slot

Plaza Mayor

Plaza Mayor eller vigtigste plads i Zafra er en anden stedet turister bør ikke gå glip af i denne by. Zafra’s Plaza Mayor blev bygget i det XVIII århundrede siden af, hvad der i dag kaldes Old Square eller Plaza vieja som stammer fra det XVI århundrede. Dette område er et af de smukkeste dem i byen såvel som en af de rigeste fra en historisk og kunstnerisk synspunkt.

Nuestra Señora de Candelaria kirken

Nuestra Señora de Candelaria kirken er et andet godt sted besøgende kan mødes og samtidig være i Zafra. Denne kirke viser en meget ejendommelig blanding af renæssance og gotisk stil i en unik måde. Den Chapel af Nuestra Señora de la Candelaria, som har elementer designet af Churriguera, er meget interessant, så godt og turister bør gå rundt denne konstruktion og tage sig tid til at iagttage sin struktur og ornamenter.

Kort over Zafra i Spanien