Merida og dets teater

Byen Mérida er berømte i hele regionen Extremadura på grund af sin antikke romerske teater samt flere andre antikke konstruktioner og spots. Det romerske teater blev bygget mellem XVI og XV BC, bliver en af de ældste bygninger turister kunne finde ikke kun på dette område, men i hele landet.

Merida i Extremadura - Spanien
Merida

Grundlagt Emerita Augusta

Denne Extremadura by blev oprindelig grundlagt med navnet på Emerita Augusta, hvilket ville derivate i den faktiske navn Mérida. Grundlæggeren af Emerita Augusta var kejser Augustus, der har oprettet denne by med min henblik på at bevare en strategisk beliggende bro. Nogen tid efter grundlæggelsen denne by blev anerkendt som kapital i regionen, der blev kendt som Den Iberiske Halvø i løbet af denne époque.

Teatret i Mérida

Den Theater i Mérida består af en biograf og et amfiteater placeres en ved siden af den anden. Hver enkelt af dem vil være meget populære gennem det kort tid, og en af de vigtigste steder var byens befolkning ville indsamle og nyde forskellige spiller og aktiviteter af forskellig karakter. Oprindeligt teatret blev bygget på en sådan måde, at det kunne modtage omkring 6.000 tilskuere og amfiteater ville få så mange som 15.000.

Merida i Spanien

Den Theater og amfiteater i Mérida er ikonisk for byens kultur siden sin oprettelse. Denne Theater har været base for flere traditioner og kulturelle elementer, som ville gå videre fra en generation til en anden, så mærker, som kan være dørtrin bemærket, at datoen i lokale skikke.

Den amfiteater, også kaldet Arena, var for det meste bruges som Gladiators struktur. Denne måde, dette amfiteater viser flere forskellige korridorer med deres respektive indgange gennem hvilken gladiatorer vil nå op på de centrale struktur eller fase. Mange gange er disse gladiatorer var fanger eller ansatte, men nogle gange blev de professionelle krigere, der var betalt for denne aktivitet.

Den centrale stedet af Mérida’s amfiteater viser et kors formet lavere område, hvor nogle dyr ville kæmpe i stedet for mennesker. Senere, dette sted vil blive brugt til andre populære begivenheder, men altid at opretholde den oprindelige tværs formet struktur, der kan stadig ses i dag.

Kort over Merida i Spanien