Trujillo

Trujillo, i den spanske region Extremadura, er en by med små, men fuld af interessante ting at mødes. Denne Byens oprindelse kan spores tilbage til det XIII århundrede, da den oprindelige walled byen blev bygget, hvor flere berømte erobrere, såsom Francisco Pizarro, og andre historiske personligheder vil senere blive født.

Trujillo i Extremadura - Spanien
Trujillo

Trujillos mange erobringer

Som følge af flere erobringer det har været igennem, byen Trujillo har været befolket af en række forskellige indbyggere. Denne måde, romere, Celts, maurerne og kristne har levet og beboede denne by gennem de forskellige perioder, så deres varemærke i sin kultur, traditioner, arkitektur og udseende på en sådan måde, at det er en meget ejendommelig og enestående stedet.

Plaza Mayor i Trujillo
Plaza Mayor n Trujillo

Plaza Mayor

Ligesom de fleste spanske byer, Trujillo har en central vigtigste kvadratisk eller Plaza Mayor ikoniske til byens kultur og traditioner. Et af de mest interessante spots besøgende kan mødes samtidig med at det er i dette kvadrat er et hus eller slot bygget af anmodning af Pizarro, der er beliggende mod syd vestlige side af pladsen. Pizarro oprindeligt sendt penge beder om en kirke, men hans familie besluttet at bygge et palads i stedet, et palads, der vil senere blive til en af de største attraktioner i byen.

Trujillo slot i Extremadura - Spanien
Trujillo slot

Castillo de Trujillo

Trujillo slot eller Castillo de Trujillo er en anden største publikumsmagnet tilbydes af dette stedet. Dette slot, som ligger i retning af bakketop, er meget interessant set i lyset af historien samt fra et synspunkt om arkitektur. Slottet i Trujillo blev bygget af araberne på det område, hvor den oprindelige romerske fæstning plejede at være, og i dag gør det muligt for de besøgende til at gå gennem sin korridorer samt nyde nogle af de mest fantastiske syn på omgivelserne en person kan have.

Santa Maria Kirken i Trujillo
Santa Maria Kirken

Santa Maria Kirken

Den Iglesia de Santa Maria eller Santa Maria Kirken er ikke blot den største religiøse bygning i Trujillo, men også en af de ældste og mest interessante fra en arkitektonisk synspunkter såvel. Denne kirke viser en gotisk struktur blandes med flere elementer og dekorationsgenstande fra renæssancen, og det er et must for de turister, som nyder godt af arkitektur, kunst og historie. Inden for det indre af denne bygning, besøgende kunne iagttage kunstværker stykker såsom malerier fra Fernando Gallego.

Kort over Trujillo i Spanien