Valle de Hecho og naturen

Valle de Hecho er en spansk destination, hvor de smukke natur kan ses som en af sine vigtigste og mest tiltalende egenskaber. Denne dal er beliggende inden for regionen i Pyrenæerne, i nærheden af Roncal Valley og i et meget smukt miljø fuld af unikke fugle og en stor grøn omkringliggende.

Valle de Hecho i Pyrenæerne - Spanien
Valle de Hecho

Fugle og andet dyreliv

En af de mest tiltalende egenskaber Valle de Hecho er bred vifte af fugle og andre dyr, den har. Denne måde, de rejsende, der nyder møde ejendommelige fugle ville sikkert være i stand til at have en god tid på dette område, hvor de kunne finde mange interessante små fugle, som er meget vanskeligt at blive set på andre destinationer.

Lammergier

Den Lammergier, en meget ejendommelig og enestående slags fugl indfødte til Pyrenæerne kan også ses i Valle de Hecho meget lettere end i andre omkringliggende spots. Denne fugl er en af de største i sin art og er et af de vigtigste faktorer, som giver denne destination med sine fugle »beslægtet berømmelse.

Gypaetus barbatus

En gammel og rig historie

Valle de Hecho er en meget antikke stedet, som fik sin første bosættelser, når hele amtet fik sin første indbyggere såvel. På denne måde kan vi sige, at dette stedet tæller også med en meget gammel og rig historisk fortid og turister kan finde flere interessante antikke konstruktioner og andre steder, mens gåture ved og møde sine smukke omgivelser.

Nær Valle de Hecho, besøgende kan også opfylde en række andre fantastiske pletter og destinationer. Blandt disse andre omkringliggende spots, der er pr eksempel de Valley i Aguas Tuertas, de Valley af Anso, Lake af Acherito, Lake af Estanes, La Selva de Oza, og Boca de Infierno, blandt flere andre.

Valley i Aguas Tuertas i Pyrenæerne - Spanien
Valley i Aguas Tuertas

San Pedro de Siresa klostret

En af de vigtigste konstruktioner turister kan mødes, mens Valle de Hecho og dens omgivelser er klosteret San Pedro de Siresa som blev bygget i det 11. århundrede og viser en meget karakteristisk romansk stil. Ud over at møde historiske og antikke konstruktioner som denne, besøgende, som kan lide at være aktive og bruge energi kan også praksis sportsgrene som cykling, fiskeri, og bjergbestigning blandt flere andre.

San Pedro de Siresa klostret i Pyrenæerne - Spanien
San Pedro de Siresa

Kort over Valle de Hecho i Spanien