Charmerende Valle de Roncal

Valle de Roncal, eller Roncal Valley, er et meget maleriske og charmerende stedet hvor alle dem, der besøger dette område af Pyrenæerne bør ikke gå glip af på grund af en lang række årsager. Denne destination tilbyder en meget interessant kombination af naturlig skønhed med antikke landsby huse og unikke traditioner.

Valle de Roncal i Pyrenæerne - Spanien
Valle de Roncal

Transport til Valle de Roncal

De turister, der besøger Pamplona kan nemt nå Valle de Roncal siden de kunne finde flere busser, som kunne tage dem til, at stedet og derefter bringe dem tilbage. Ud over Pamplona, der også er busser og ture tilbydes fra flere andre byer og destinationer, og det er meget anbefalelsesværdigt at bede om oplysninger om dette på et lokale turist’s Information Center.

Valle de Roncal er beliggende ved siden af Valle de Ansó, nær Roncesvalles. Denne måde, er der flere fantastiske spots til besøg på dette område, da alle disse steder er unikke og fuld af tiltrækkende egenskaber. Det er meget anbefalelsesværdigt at forsøge at opfylde disse tre vinkler, samtidig med at det er i denne region.

Roncales osten

Et af de vigtigste karakteristika, som forårsager Valle de Roncal at være så berømt, foruden sin maleriske udseende og miljø, er det ost, virksomheden producerer. Dette stedet er der en berømt type ost, der er kendt som den cylindriske Roncales ost, er produceret, og derfor ville det være en stor spot til besøg af alle de turister, der kan lide dette produkt eller er interesseret i at lære mere om sin produktion.

Denne dal tæller med en stor mængde af forskellige former for levende bestand. Denne levende dyr er om, hvad denne landsby’s økonomi er baseret gennem produkter som sin berømte ost fremstillet af fåremælk. Det har gjort det muligt Valle de Roncal at bevare mange f sine traditionelle karakteristika og traditioner, et andet aspekt, som giver den en enestående charme.

Valle de Roncal er en destination, hvor alle de besøgende, der nyder godt møde gamle traditioner, kulturer, charmerende huse, naturlige miljøer, og ost bør ikke gå glip af. Dette stedet er meget mærkelig og giver en stemning, et udseende og nogle særlige kendetegn, som de besøgende kunne ikke finde på noget andet sted.

Kort over Valle de Roncal i Spanien