Valle de Ansó og dets traditioner

Valle de Ansó er beliggende mod nord vestlige område af Aragón, inden den spanske region Pyrenæerne. Denne dal er også i nærheden af Rio Veral, tæt på Valle de Roncal og grænsen til Frankrig. Denne destination er meget berømt på grund af det særlige ved sine traditioner, blandt hvilke det er nødvendigt at bemærkning til det unikke i sin antikke kostumer.

Maleriske landskaber

Bestemmelsesstedet for Valle de Ansó er kendt som et antikt levende bestand by, fuld af maleriske sceneries og fantastiske landskaber. Denne destination er meget rig på historie og traditioner, og møde det kan give den rejsende med en meget speciel og egenartet syne.

Kendt for kostumer

Valle de Ansó tæller med meget særegne og traditionelle tøj kendt som indumentaria ansotana eller ansotana tøj. Dette tøj er blevet slidt siden oprindelsen af byen, indtil det 20. århundrede, og består af en række forskellige kostumer beregnet til anvendelse på hver enkelt lejlighed.

Den traditionelle kostumer af Valle de Ansó blev opstod som en fusion af midaldrende og renæssance stilarter blandet med nogle andre gamle elementer. Disse kostumer bruges til at blive skabt lige for hver indbygger i dalen, og mens der bærer dem, der er brugt til at vise en meget symbolsk og traditionelle aspekt af byen.

De, der er interesserede i at lære mere om den traditionelle beklædning af Valle de Ansó, kunne besøge det lokale museum, som udviser mange af disse unikke stykker og giver masser af oplysninger om dem. Også turister kan også besøge en meget ejendommelig gotiske kirke fra det 16. århundrede, der er beliggende i nærheden af museet. Mens møde disse interessante spots, er det anbefalelsesværdigt at være opmærksom på omgivelserne og nyder den maleriske gader og miljøet i almindelighed, da det er meget charmerende og fuld af tiltalende pletter.

Mens besøger Valle de Ansó, turister kan også nemt opfylde en række andre i nærheden af interessante destinationer. Blandt denne anden nærliggende rejsemål, der er for eksempel Aragues del Puerto, Valle de Hecho, Siresa, Urdues, Embun og Jasa. Alle disse spots er beliggende inden for samme fyrstemagt og regne med unikke og interessante egenskaber.

Kort over Valle de Ansó i Spanien